Rocket666 Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Twój nick: Rocket Data/Mapa: 25-03-2024 21:01:54 Mirage SteamID:STEAM_0:1:839890918 Serwer (mod): ████ ★ Katujemy.eu ★ [MIRAGE #3] ⚫... Opis sytuacji: Gram sobie jak każdego dnia, mam konto pod faceita, i przed grą czekając na znajomych chciałem pograć z ludzmi, nie wiem w czym problem perm za nic? za to ze wychylam i widze typa? w jakim wy świecie żyjecie, czy zawsze trzeba miec strama zeby ludzie widzieli ze sie nie oszukuje!! ?? zero dowodów ?normalnie sobie gram wtf ? normalnie zabijam ! ani dema nie można poogladać. ps jak juz dałeś mi bana to rozpisz demo jestem ciekaw co tam napiszesz i po czym stwierziłeś ze akurat ja oszukuje :) czekam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dvrs Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Patrząc na chłodno to tak naprawdę powinienem dłużej posiedzieć i Cię poobserwować. Tu przyznaje się do błedu, że za szybko Cię skreśliłem. Mój błąd. Gracz czysty. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted March 25, 2024 Administrator Share Posted March 25, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts