Jump to content
Rocket666

Odwołanie od bana - Rocket

Recommended Posts

Twój nick: Rocket

Data/Mapa: 25-03-2024 21:01:54 Mirage

SteamID:STEAM_0:1:839890918

Serwer (mod):       ████ ★ Katujemy.eu ★ [MIRAGE #3] ...                        

Opis sytuacji: Gram sobie jak każdego dnia, mam konto pod faceita, i przed grą czekając na znajomych  chciałem pograć z ludzmi, nie wiem w czym problem perm za nic? za to ze wychylam i widze typa? w jakim wy świecie żyjecie, czy zawsze trzeba miec strama zeby ludzie widzieli ze sie nie oszukuje!! ?? zero dowodów ?normalnie sobie gram wtf ? normalnie zabijam !  ani dema nie można poogladać. ps jak juz dałeś mi bana to rozpisz demo jestem ciekaw co tam napiszesz i po czym stwierziłeś ze akurat ja oszukuje :) czekam

• Like 1

Patrząc na chłodno to tak naprawdę powinienem dłużej posiedzieć i Cię poobserwować. Tu przyznaje się do błedu, że za szybko Cię skreśliłem. Mój błąd. Gracz czysty. 

• Like 1

• Administrator

Odwołanie zostało przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.