adek Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Opis Twojej uwagi: Straciłem punkty honoru w ilości około 8000 oraz nie mam klanu. Dodam, że nie jestem jedyny, ponieważ gracz o nicku "Turtel" również stracił klan oraz stracił wszystkie punkty honoru. Dodatkowe informacje / ssy: Grałem dziś już trochę i było ok, teraz wbiłem na serwer parę min temu i zastała mnie taka niespodzianka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turtel Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Mogę tylko dodać ze straciłem 100000 honoru i usunięty z klanu. Myślę że ktoś wszedł na nasz nick i przelał honor na swój klan . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D:S:S:S:S:S Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 emmm dziwna sytuacja, u mnie w klanie też jest coś nie tak. Założyłem klan o nazwie "ku***y 8====D" jestem w nim tylko ja i gracz z nickiem RealKiller. Wchodzę dziś po 1 dniowej przerwie ze względu na pracę ostatnio byłem na serwerze w piątek i patrzę, że mój klan ma 23949 honoru co jest dla mnie nie możliwe, patrzę liczba członków 2/13 gdzie było 2/3 i w piątek mieliśmy 1200coś honoru bo zbieraliśmy 1500 na ulepszenie następne. wchodzę w ulepszenia i mam, klan ulepszony na full xDD na liście wpłacających jestem tylko ja z kwotą 6378 honoru i RealKiller z kwotą 3783 honoru. Dodam, że reallkiller jest ze mną w klanie od czawartku i ma rolę zastępcy mój nick z serwera CODPLAYER 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution DIESEL Posted March 24, 2024 Solution Share Posted March 24, 2024 Sytuacja klaruje się następująco. Gracz o nicku RealKiller , wykorzystując brak funkcji logowania na serwerze, wchodził na nicki różnych graczy i przelewał ich honory do własnego klanu. Stąd też nie jesteście w swoich klanach, bo musiał dołączyć do swojego klanu, żeby przelać honory, bo inna opcja została wyłączona. Dlatego @ D:S:S:S:S:S jest zdziwiony, że jego klan jest rozwinięty i posiada taką ilość honoru. Niestety RealKiller zapomniał, że nie ma zmiennego IP i będzie widoczny w naszych logach. Nie przewidział też tego, że zaraz będzie reset i na nic mu taka zagrywka. RealKiller otrzymuje bana permanentnego z brakiem możliwości odwołania się od niego i nawet po całkowitym resecie amxbansa nie będzie miał możliwości powrócenia na nasze serwery. 2 godziny temu, D:S:S:S:S:S napisał(a): Założyłem klan o nazwie "ku***y 8====D" Na przyszłość dawać sensowne nazwy klanów, bo polecą bany. Co do Waszych klanów, tylko je opuściliście, mam nadzieję, że ich Wam nie usunął. Każda pokrzywdzona osoba w tej sytuacji otrzyma od nas w ramach rekompensaty klasę super premium na okres 3 dni (wystarczy zgłosić się do mnie na priv). Nie będziemy kombinować nic więcej w tej sytuacji, ponieważ nadchodzi upragniony reset serwera (informacje dziś wieczorem), który naprawia min. logowanie (już nikt na Wasze konto nie wejdzie) oraz cały proces monitorowania serwera. 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts