Horazon Posted March 23, 2024 V.I.P Share Posted March 23, 2024 Zobacz ten quiz QUIZ - Reprezentacja Polski w piłce nożnej Witajcie w kolejnym quizie! Dzisiaj sprawdzimy waszą wiedzę odnośnie polskiej reprezentacji i jej zawodników. Quiz będzie można rozwiązywać do 30.03.2024 Przed rozpoczęciem quizu prosimy o zapoznanie się z jego ZASADAMI Życzę samych poprawnych odpowiedzi! Autor Horazon Rodzaj Jedna właściwa odpowiedź Czas na ukończenie 3 minut Wszystkie pytania 10 Kategoria Ogólne Utworzony 23.03.2024 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted March 24, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted March 24, 2024 Bardzo fajny quiz ale patrząc na mój wynik już mi się aż tak nie bardzo nie podoba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CounnteR Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Quiz fajny taki idealny żeby sprawdzić siebie. Nie ma jakiś bardzo trudnych pytań, ale są dosyć szczegółowe. Wynik idealnie odzwierciedla moje zainteresowanie polską kadrą 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted March 24, 2024 V.I.P Donor Share Posted March 24, 2024 Mój wynik odzwierciedla poziom kadry. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts