Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no chłopaki liczę na was :D WYBIERZ MNIE <3

• Ukończone 16 lat.  
  • Działający i sprawny mikrofon. 
  • Minimum 10 godzin przegranych na serwerze.  
  • Minimum 5 godzin przegranych w ciągu ostatniego tygodnia. 
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu admina 
  • Kultura, dojrzałość, umiejętność pracy w zespole.  
  • Wysoka aktywność na forum i serwerze.  (na forum będę nadrabiał)
  • Korzystanie z Discord.  
  • Brak jakichkolwiek blokad VAC. 
Nick:demolerxd
Imię:Kamil
Link do profilu Steam oraz SteamID:76561198406656425  GRAM NA NON STEAM!NIE MAM CS 1.6 DODANEJ NA PLATFORMIE!
Jakie jest Twoje doświadczenie?:byłem pare razy adminem wiem co i jak, aczkolwiek musiałbym sobie przypomniec ;)
Staż na serwerze:gram ok 2 miesiecy przeszło 10k killi
Dlaczego chcesz zostać administratorem?:gram dużo na waszym, znam sie na tym, już teraz jako szary kowalski próbuje pomagać graczom po prostu to lubie, fajnie jakbym mógł pomóc wam w pilnowaniu serwera  ;)
Kontakt:instagram "Khar_sek, steam Perypeczko, forum demolerxd, Discord Perypeczkoo
Mutacja głosu (TAK/NIE):tak xd
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):tak

No siema pany :D gram na waszym serwerze około 2 miesiące lvl 166 morderca 19 w topce , przedtem gralem tylko i wyłącznie na cod modach 4001lvl+ sądziłem, że nie nadaje sie na niskie lvle, ale jak wszedłem na wasz serwer bardzo mi sie spodobał i tak oto jestem :D  kandyduje na admina bo lubie pomagać graczom, nienawidzę bocenia, bardzo przyjazny i entuzjastyczny, bardziej biorę wszystko na śmiech, nie wszczynam zadym i awantur co mogą gracze o tym sami powiedziec :) kto mnie zna wie jaki jestem. Gram u was praktycznie codziennie  (wiadomo pracuje, mam rodzine którą też musze sie zająć;p) ale jedno drugiego nie wyklucza :D 

Opublikowano

Brak kopii gry na platformie steam. Jest to główny wymóg, który nie jest w żaden sposób spełniony.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.