Jump to content
c0smo

Odwołanie od bana - c0smo

Recommended Posts

Twój nick: c0smo

Data/Mapa: 23.03.2024 mirage#2

SteamID:

STEAM_0:0:730568893

Serwer (mod):  ★ MIRAGE #2 ★                    

Opis sytuacji: Wbijam przed chwilą na serwa wchodzę do jungli i dostałem bana więc nie wiem dlaczego dostałem i chciałbym usłyszeć wypowiedź admina xD (nie zagrałem jednej rundy xD) 

• Like 1
  • Haha 2

Siema @ c0smo @  Leek

Trochę wstyd, aby były administrator z Naszej sieci grał w taki sposób.

Niektóre czasówki będę kierował personalnie do Ciebie, bo plujesz Nam - adminom - w twarz. Gdy przechodzimy na spect i Cię oglądamy - to sobie skaczesz, biegasz - no ogólnie trollujesz, a do tego gdy wracamy do gry i przestajemy Cię sprawdzać,  rzucasz "jak tam było na spect?" 

Demko nie jest z mapy w której dostał bana, poświęciłem chwilę czasu i znalazłem demko gdy nikt go nie sprwadzał.

http://tv.katujemy.eu/1/dema//auto-20240323-1040-de_mirage-.dem.zip

2:40 - podejrzany strzela się z typem na schodach ale nagle postanawia zmienić celowania na gościa który wybiega niżej, polecam obejrzeć kilka sekund dłużej jak wychodzi z rampy na pewniaka bez sprawdzania chociażby fireboxa, ct czy czegokolwiek

5:50 - Prosiłbym aby osoba z UBT wzięła pod uwagę inne rundy, kiedy to Podejrzany wychodzi z rampy na pewniaku, a w tym momencie cały czas sprawdzał BS - tak usilnie, nachalnie i nienaturalnie, aby "przypadkiem" zauważyć przeciwnika
13:00 - idealna w timing zmiana celowania wyżej, bo przeciwnik skraca - do tego dochodzi niesamowicie szybka reakcja, oglądając w spowolnionym tempie widać na prawdę szybką reakcję
14:20 - wychodził na gościa schowanego w rogu czym samym był skupiony na nim - jakim sposobem on tak szybko zobaczył gościa za molotovem? Ja u siebie go nie widzę w ogóle, ale może to kwestia ustawień.
18:50 - serio? Im bliżej przeciwnik podbiega, tym wyżej Podejrzany przesuwa celownik w górę - no XD 
Kilka sekund dalej tej samej czasówki znowu dziwne zachowanie - niby wie że przeciwnik jest po prawo, niby na niego wychodzi ale jednak czeka na gościa przebiegającego na daleko.... Do tego dochodzi wcelowanie się w trzeciego przeciwnika - może go słyszał jakimś cudem w tym hałasie, nie wiem.
22:35 - XD wyjmuje granat, już chce rzucać ale widzi że przeciwnik wbiega na pełnej więc rzuca mu timingowo pod nogi przy wyjściu po czym w ogóle wyjmuje granaty i się odwraca. A co jakby tam było dwóch przeciwników? Mogę tylko zgadywać, że granatów by nie wyjął.

26:55 - dziwne podązanie celownikiem za głową przeciwnika mimo, że go nie widział.

30:05 - widzisz, że gość podchodzi więc zaczynasz go nie wiem - baitować na skok? Baitować peekiem na piksel? Co to w ogóle za sposób sprawdzania. Nie sprawdzasz totalnie żadnych miejscówek - tylko na piksel te, w których jest przeciwnik. Skąd o nim wiedziałeś? Czemu po jego zabójstwie wyciągnałeś kosę i zacząłeś biec, skoro mógł ktoś być jeszcze za boxami.
32:45 - zaczynając od tego nienaturalnego wcelowania się w takie miejsce wychodząc z shorta, to głównie chodzi mi o moment w którym nie widząc tego przechodzącego przeciwnika on chowa się za ścianę i wychodzi wcelowany w niego w krzesło.

Jeśli to nie wystarczy to nie ma problemu - dorzucę kolejne demko do ponownego sprawdzenia.

• Like 2
  • Thanks 2
  • I love it 1

2:40 - ta akcja czysta

5:50 - spalone. Widać  jak celownik jest od  razu w okolicy standardu gdzie stoi enemy. Nawet innych miejscówek nie patrzy. +b

13:00 - tutaj czysto.

14:20 - spalone. Idealnie po modelu przy zerowej widoczności. +b

18:50- poprawia celownik jak enemy podchodzi plus chwile pozniej idealnie po modelu wychyla. +b

22:35 - dosłownie XD nie  ma co nawet tego opisywac +b

26:55 - spalone +b

30:05 - spalone +b

32:45 - spalone +b

Podejrzany ewidentnie używa wallhacka, nienaturalne zachowania, timing i całokształt. 

@  Mejt  dobra robota.

• Like 1
  • Thanks 1
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.