c0smo Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 Twój nick: c0smo Data/Mapa: 23.03.2024 mirage#2 SteamID: STEAM_0:0:730568893 Serwer (mod): ★ MIRAGE #2 ★ Opis sytuacji: Wbijam przed chwilą na serwa wchodzę do jungli i dostałem bana więc nie wiem dlaczego dostałem i chciałbym usłyszeć wypowiedź admina xD (nie zagrałem jednej rundy xD) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 @ Mejt 24h na rozpisanie demka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejt Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 Siema @ c0smo @ Leek Trochę wstyd, aby były administrator z Naszej sieci grał w taki sposób. Niektóre czasówki będę kierował personalnie do Ciebie, bo plujesz Nam - adminom - w twarz. Gdy przechodzimy na spect i Cię oglądamy - to sobie skaczesz, biegasz - no ogólnie trollujesz, a do tego gdy wracamy do gry i przestajemy Cię sprawdzać, rzucasz "jak tam było na spect?" Demko nie jest z mapy w której dostał bana, poświęciłem chwilę czasu i znalazłem demko gdy nikt go nie sprwadzał. http://tv.katujemy.eu/1/dema//auto-20240323-1040-de_mirage-.dem.zip 2:40 - podejrzany strzela się z typem na schodach ale nagle postanawia zmienić celowania na gościa który wybiega niżej, polecam obejrzeć kilka sekund dłużej jak wychodzi z rampy na pewniaka bez sprawdzania chociażby fireboxa, ct czy czegokolwiek 5:50 - Prosiłbym aby osoba z UBT wzięła pod uwagę inne rundy, kiedy to Podejrzany wychodzi z rampy na pewniaku, a w tym momencie cały czas sprawdzał BS - tak usilnie, nachalnie i nienaturalnie, aby "przypadkiem" zauważyć przeciwnika 13:00 - idealna w timing zmiana celowania wyżej, bo przeciwnik skraca - do tego dochodzi niesamowicie szybka reakcja, oglądając w spowolnionym tempie widać na prawdę szybką reakcję 14:20 - wychodził na gościa schowanego w rogu czym samym był skupiony na nim - jakim sposobem on tak szybko zobaczył gościa za molotovem? Ja u siebie go nie widzę w ogóle, ale może to kwestia ustawień. 18:50 - serio? Im bliżej przeciwnik podbiega, tym wyżej Podejrzany przesuwa celownik w górę - no XD Kilka sekund dalej tej samej czasówki znowu dziwne zachowanie - niby wie że przeciwnik jest po prawo, niby na niego wychodzi ale jednak czeka na gościa przebiegającego na daleko.... Do tego dochodzi wcelowanie się w trzeciego przeciwnika - może go słyszał jakimś cudem w tym hałasie, nie wiem. 22:35 - XD wyjmuje granat, już chce rzucać ale widzi że przeciwnik wbiega na pełnej więc rzuca mu timingowo pod nogi przy wyjściu po czym w ogóle wyjmuje granaty i się odwraca. A co jakby tam było dwóch przeciwników? Mogę tylko zgadywać, że granatów by nie wyjął. 26:55 - dziwne podązanie celownikiem za głową przeciwnika mimo, że go nie widział. 30:05 - widzisz, że gość podchodzi więc zaczynasz go nie wiem - baitować na skok? Baitować peekiem na piksel? Co to w ogóle za sposób sprawdzania. Nie sprawdzasz totalnie żadnych miejscówek - tylko na piksel te, w których jest przeciwnik. Skąd o nim wiedziałeś? Czemu po jego zabójstwie wyciągnałeś kosę i zacząłeś biec, skoro mógł ktoś być jeszcze za boxami. 32:45 - zaczynając od tego nienaturalnego wcelowania się w takie miejsce wychodząc z shorta, to głównie chodzi mi o moment w którym nie widząc tego przechodzącego przeciwnika on chowa się za ścianę i wychodzi wcelowany w niego w krzesło. Jeśli to nie wystarczy to nie ma problemu - dorzucę kolejne demko do ponownego sprawdzenia. 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted March 23, 2024 Administrator Share Posted March 23, 2024 Decyzja UBT do 48 godzin. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted March 24, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted March 24, 2024 2:40 - ta akcja czysta 5:50 - spalone. Widać jak celownik jest od razu w okolicy standardu gdzie stoi enemy. Nawet innych miejscówek nie patrzy. +b 13:00 - tutaj czysto. 14:20 - spalone. Idealnie po modelu przy zerowej widoczności. +b 18:50- poprawia celownik jak enemy podchodzi plus chwile pozniej idealnie po modelu wychyla. +b 22:35 - dosłownie XD nie ma co nawet tego opisywac +b 26:55 - spalone +b 30:05 - spalone +b 32:45 - spalone +b Podejrzany ewidentnie używa wallhacka, nienaturalne zachowania, timing i całokształt. @ Mejt dobra robota. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted March 24, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted March 24, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts