Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nickname: shadow
Imię: Adrian
Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Bycie adminem na OM #3 i wielu innych serwerów.
Link do profilu Steam / SID: https://www.steamcommunity.com/id/777shadow / STEAM_0:1:607451173 
Link do Twojego GameTracker: https://www.gametracker.com/sh4dow-/
Kontakt: Steam/Dicord/Forum, Discord: shadow.cs
Staż? Wiele serwerów FFA jako administrator, i do wyjścia CS2, Admin #OM3 (teraz OM2 :D)
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym zostać adminem, gdyż zauważyłem, iż często brakuje administracji, i w związku z tym panuje chaos na chacie zarówno tekstowym, jak i głosowym. Mam 10 lvl faceit (nickname spajder_- -akashiCheat, spajder peek 2722 elo, -akashiCheat peek 3478 elo) i spędzone w grze na wszystkich kontach ponad 13tys godzin. Grałem także w wielu teamach i jestem w pełni przekonany, że mam na tyle dużo doświadczenia, by odróżnić skillowego gracza od cheatera.
Znajomość komend administratora: 7/8
Status PRIME: Tak
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

+wiek

+doswiadczenie

-aktywnosc, nie kojarzę Cię totalnie

-dlaczego Ty - jedyny dzień w którym spędziłeś u nas dłuższą chwilę był wczoraj, gdy przez cały dzień był jakiś admin, na jakiej podstawie wnioskujesz, ze często brakuje administracji?

ja jestem na nie

• Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

+wiek
+doświadczenie
- aktywność (oprócz dzisiaj nie kojarzę kompletnie żebyś grał na tym serwerze)
-  gt, prawdopodobnie podałeś złe konto ponieważ nie zgadza się z twoim steamem. Być może zmieniłeś nick w takim wypadku powinieneś dać dwa gt (prawidłowy zgadzający ze steamem:https://www.gametracker.com/player/shadow%2C ale ten gorszy/mirage2.katujemy.eu:27015/)
- "Dlaczego chcesz zostać administratorem"  jeśli sądzisz że jest mało administracji to nie jestem przekonany czy wystarczający czas spędziłeś na serwerze, a twój przykład może być prawdziwy lecz chciałbym także nakreślić że nie było żadnego reporta w godzinach 13-14 a jeśli grałeś to mogłeś takowego reporta wysłać, a ja sam w tych godzinach chwile  byłem i cheatera ze spinbotem nie widziałem a jeśli to był on o 14:03 i został przeze mnie natychmiastowo zbanowany. 

Podsumowując pograj i pokaż się na serwerze.
W tym momencie jestem na NIE

Edytowane przez DQqM
  • Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

+ wiek
+/- doświadczenie ( lecz po tym co widziałem na serwerze i jak grasz mam wątpliwości czy aby na pewno masz takie doświadczenie)
- aktywność (rzadko cię widuje)
- dlaczego ty ( bardzo często jestem na serwerze jak i inni wiec dla mnie to za mało)

Jestem na NIE

Edytowane przez 1mor
  • Lubię to! 2
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.