Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: K$4NS
Imię: ursus c360
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198849268142/, STEAM_1:0:444501207
Jakie jest Twoje doświadczenie?: byłem adminem przez 2 lata na serwerowni która sprzedała się w wasze ręce, tu też chwilę adminowałem jeszcze za czasów csgo
Staż na serwerze: miesiąc albo i dłużej 
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Spełniałem się w tej roli.
Kontakt: DC,Steam
Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK
  • Haha 5
Opublikowano

+wiek

+doswiadczenie

+gt, bardzo często go widuję na serwerze

-imię 

jestem na tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

-nieprzestrzeganie regulaminu(zwracałem uwagę mu za wchodzenie na pixele mapy)

- chamskie odzywki (zamiast napisać kogo sprawdzić piszę czy łaskawie wybiorę się na specta)

- imię (Imię: ursus c360)

Totalnie na NIE, niech się nauczy kultury i zapozna się z regulaminem.

• Lubię to! 1
Opublikowano

+Wiek

-Zachowanie na serwerze( wielokrotnie widzialem ze twoje zachowanie wobec innych graczy lub administracji jest niewlasciwe)

- Nie znanie regulaminu ( nieodpowiednie uzywanie mikrofonu na serwerze np: bindy/dziwne dzwieki)

-Lekcewazaca postawa (imie: ursus c360)

Podsumowujac  nie podoba mi sie twoje zachowanie. Jestem w 100% na NIE

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, OmumBabe napisał(a):

-nieprzestrzeganie regulaminu(zwracałem uwagę mu za wchodzenie na pixele mapy)

- chamskie odzywki (zamiast napisać kogo sprawdzić piszę czy łaskawie wybiorę się na specta)

- imię (Imię: ursus c360)

Totalnie na NIE, niech się nauczy kultury i zapozna się z regulaminem.

Po pierwsze taka sytuacja była jednorazowa więc słaby argument. (Gdybym notorycznie to robił to jeszcze bym cię zrozumiał ale tak to XD) 

Po drugie gość z dwie rundy ci pisał na czacie że jest odjebany typ, z twojej strony było zero reakcji grałeś w  najlepsze więc sie zapytałem czy łaskawie ruszysz dupe.

Po trzecie te imie to jest tak ważne że aż wcale.

1 godzinę temu, DQqM napisał(a):

+Wiek

-Zachowanie na serwerze( wielokrotnie widzialem ze twoje zachowanie wobec innych graczy lub administracji jest niewlasciwe)

- Nie znanie regulaminu ( nieodpowiednie uzywanie mikrofonu na serwerze np: bindy/dziwne dzwieki)

-Lekcewazaca postawa (imie: ursus c360)

Podsumowujac  nie podoba mi sie twoje zachowanie. Jestem w 100% na NIE

Chciałbym żebyś przytoczył chociaż jeden przykład mojego zachowania na serwerze skoro wielokrotnie widziałeś że jest ono nie właściwe XD

Nie sądziłem że niektórzy mają takiego kija w du**e gdzie ja po SKOŃCZONEJ RUNDZIE puściłem piosenkę na 3sekundy będą mi to wypominać.

@  DQqM @  OmumBabe

dejmano  

Zakaz wypowiadania się w swoich podaniach.

• Haha 3
Opublikowano

@ Ksans Ale nie ma że raz sytuacja była i koniec.

Czat (y) nie służy do zgłaszania graczy. To nawet nie było zgłoszenie tylko obraza gdzie dostał upomnienie, wszedłem na specta jak rozdał 3 głowy na midzie a ty mi napisałeś czy łaskawie udam się go zobaczyć.
"Nie sądziłem że niektórzy mają takiego kija w du**e gdzie ja po SKOŃCZONEJ RUNDZIE puściłem piosenkę na 3sekundy będą mi to wypominać." Admin wykonywał swoją pracę nie ważne czy ty puścisz na 3 czy 30 sekund już powinieneś mieć upomnienie. 
Tymi argumentami moim zdaniem jeszcze bardziej się wkopałeś bo wychodzi na to że nie umiesz zapanować nad serverem (nie chodzi mi o to że jak ktoś coś powie to dostaje muta/gaga)
Dla mnie twoja obecność wprowadzi haos na serverze bo nie będziesz umiał zapanować nawet nad jednym graczem któremu dasz wyzywać innych tylko po to żeby każdy Cię lubił jako tego luźnego zajebistego admina a to nie na tym polega. 
Dziękuję na więcej mojej atencji

nie licz. Pozdrawiam

• Lubię to! 3
  • Premium
Opublikowano

-dlaczego chcesz zostać administratorem "spełniałem się w tej roli" jest mało przekonujące

-brak linku do GT

-problem widzę sprawiło Ci również napisanie swojego imienia

Jestem na NIE

• Lubię to! 4
Opublikowano (edytowane)

+wiek

+gt

-imię

-zachowanie na serwerze( Masz czasem chamskie odzywki w stosunku czy do administracji czy do innych graczy, jesteś czasem irytujący,  przekręcasz mój nick na "JOGA", czy to nadużywasz mikrofonu w bezsensownych odzywkach,

pomimo to, że sam jestem luźno nastawiony w odzywkach do mnie bo wiem, że nie masz na celu mnie urazić to kandydat na admina nie może sobie pozwolić na takie coś)

W tym momencie jestem na NIE, jeżeli zmienisz swoje nastawienie na serverze i będziesz po prostu milszy to będę na TAK.

Edytowane przez Yoogi
  • Lubię to! 4
  • Donator
Opublikowano

Co prawda nie gram w cs2, ale aż muszę. Podanie olewcze. Puszczanie muzyki (Nikogo nie obchodzi czy było to 3s, 0.5s czy 2 godziny. Regulamin obowiązuje kazdego).. I na dobitkę Twój post we własnym podaniu, który jest napisany atakująco, co tylko utwierdzia mnie w przekonaniu, że jesteś bardzo roszczeniowy i nie potrafisz się kontrolować, co wyklucza posiadanie jakiejkolwiek funkcji.

Na nie.

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

gt

- imię(skoro same imię nie jest dla ciebie tak ważne to obstawiam, że podanie i rola administratora nie jest dla ciebie brana na poważnie)

- tłumaczysz się na argumenty pod własnym podaniem

- Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Spełniałem się w tej roli.  To ma przekonać osobę czytająca podanie? Chyba bardziej zniechęca

z serwera nie kojarzę cię jako osoby nadającej się na to stanowisko + to co piszą inni o tobie wyżej

Jestem na Nie

:vibe:

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Nie gram na #2 ale dla mnie skomentowanie tak kiepskiego podania + chamskiej odpowiedzi do "przyszłych" kolegów z administracji (oby nie) to obowiązek.

+ Wiek
-  Podanie złożone na odpierdziel (chłopak zrobił kopiuj-wklej poprzedniego podania)
Wulgarny język już w swoim podaniu
-  Agresja słowa
Starając się o posadę admina sam łamiesz regulamin

Jeżeli nie potrafisz nawet dobrze złożyć podania to tym bardziej nie będziesz potrafił pełnić funkcji o które się ubiegasz.
Myślę że takich ludzi nie potrzeba w administracji. :) 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.