Cov1d_08 Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Twój nick: Peci0k<3 Data/Mapa: Mirage #3 SteamID: STEAM_0:0:591347343 Serwer (mod): Majster Opis sytuacji: Otrzymałem nieuzasadnionego mute na 1h od admina. Stwierdził on że na początku rundy w trakcie trwającego meczu uraziłem innego gracza obrażając go zakazanym słowem jakim jest cword(cwel). Powiedział to inny gracz który był na serwerze ale admin bez żadnych konkretnych dowodów, na to że ja to powiedziałem stwierdził że to ja i otrzymałem mute. Liczę na jakąś rekompensate za podjęcie nieprecyzyjnej decyzji ze strony admina Majster. Pozdrawiam cieplutko kejmaN. March 22, 2024 Jedno odwołanie = jeden temat. Nie pisz pierdyliard takich samych topiców, kolejny taki spam będzie karany punktami ostrzeżeń. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted March 22, 2024 Administrator Share Posted March 22, 2024 Nie ten dział, mute minął. Jeśli nadal masz jakieś zastrzeżenia, złóż skargę na admina blokującego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted March 22, 2024 Administrator Share Posted March 22, 2024 Odwołanie odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts