Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FC Barcelona zmierzy się z Bayernem Monachium, a Juventus z Realem Madryt w walce o finał Ligi Mistrzów. 

Półfinałowe pary Ligi Mistrzów:

FC Barcelona (Hiszpania) - Bayern Monachium (Niemcy)
Juventus FC (Włochy) - Real Madryt (Hiszpania)

W piątkowe południe odbyło się losowanie półfinałowych par Ligi Europy. Włosi z Neapolu zmierzą się z ukraińskim Dnipro Dniepropietrowskiem, natomiast hiszpańska Sevilla rywalizować będzie z Fiorentiną.

Półfinałowe pary Ligi Europy:

Napoli SSC (Włochy) - Dnipro Dniepropietrowsk (Ukraina)
Sevilla FC (Hiszpania) - AC Fiorentina (Włochy)

Finał Real-Barca ;] 

Opublikowano

HALA MADRID! Szkoda, że w tej czwórce nie znalazło się Chelsea

Opublikowano

Real wygra z Juventusem...Barcelona przegra z Bayernem...Finał Real-Bayern...Real ich zmiecie...Hala Madrid

Opublikowano

Juventus nie miałby szans wejść do finału na kogo by nie trafił. Jednak myślę że z tą formą Realu jest to dla nich drużyn a która zrobi im najniższy wymiar kary. Co do meczu z Bayernem nie jest to już tak silna drużyna jak wcześniej, a miała dużo szczęścia bo na drodze trafiała drużyny słabe takie jak Sahtar czy Porto z którymi radziła sobie pewnie dopiero w 2 meczu. Jedno jest pewne jeżeli Barcelona wygra 1 mecz Bayern nie ma szans w rewanżu zrobić czegoś takiego jak z porto czy szahtarem

Opublikowano

Czy ja wiem? Moim zdaniem Real właśnie jest w gazie, co do Bayernu zgodzę się, że trafili a to na Porto, a to Szachtar i dopiero drugi mecz się mobilizowali. Wydaje mi się, że na Barcelonę wychodzi się z innym nastawieniem niż na Porto, wiadomo chyba dlaczego...Moje typy te same Real-Bayern finał

Opublikowano

Jeśli Real będzie grał tak jak przed meczem z Atletico to nie ma o czym marzyć. Nawet taka drużyna jak Juve ma szansę aby wygrać z Realem. Bilbao ? Oni także wygrali i pokazali, że Real nie jest nie pokonany. Finał moim zdaniem to Real - Barca. Chciałbym aby te finały były w końcu jakieś inne a nie te same kluby.

Opublikowano

Lecha Poznan Jaro tam nie zobaczysz...Real,Barca,Bayern,Chelsea te kluby stać na awans do półfinałów, wszystko jednak zależy od losowań i taki Juventus jak ma szczęscie to się dostanie

Opublikowano

Jak Lech by się spiął to nawet z Realem by wygrał w tamtym okresie.. To co oni wtedy grali to była paranoja. Chelsea - niestety odpadli w głupi sposób po bramce swojego byłego kolegi z drużyny

Opublikowano

Najlepszy finał Real - Barca czy tak będzie? Tak, Juve myślę że znalazło się fartem w półfinale a do finału tym bardziej z realem nie awansuje więc już jest pewne że Real, Barca - Bayern sądząc po tym że bayern nie umie wykorzystać wielu okazji co udowodnił w meczu z Borusią która zajmuje 8 miejsce w lidze niemieckiej w dodatku w Bayernie niektórzy zawodnicy mają kontuzje więc dodatkowe osłabienie dla Bayernu.

Jak dla mnie finał 100% Real - Barca, jeśli się nie pomylę dajecie mi plusa ;) 

Opublikowano

Naxxiarz, Juventus nie trafił fartem do półfinału... Po prostu okazali się lepsi od swojego przeciwnika w ćwierćfinale ;) Ale wydaje mi się, że finał będzie Real-Bayern ;)

Oczywiście ja za REALEM <3 <3 <3 <3

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Gdyby to nie był przeciwnik to by nie znaleźli się w ćwierćfinale i ogólnie w lidze mistrzów ;) Pozdro v600 xdd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.