Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: JBB

Data/Mapa: 21 marzec

SteamID: 11000015ef573c4

Serwer (mod):  MIRAGE #4

Opis sytuacji: wszedlem z awp na poczatku rundy na site a jak anty terro rzucam palak na to po lewej od palaca rzucilem tam palak i dostalem flasha ustawilem sie przy schodach i flash minął i wywalilem typowi glowe z awp i dostalem bana za wh 

POZDRAWIAM

Spoiler

image.png

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

A więc tak. Szczerze po przejrzeniu Twojego demka muszę stwierdzić że masz tupet odwoływać się od bana.
Na Twoje nieszczęście panie @ JBB przez przypadek ściągnąłem nie to demko z meczu w którym Cię zbanowałem i z ciekawości je sprawdziłem.
Ale spokojnie, te na którym Cię zbanowałem również rozpiszę :dogeKEK:

Kochana UBT, proszę podczas przeglądania rozpiski wziąć popcorn i colę oraz nie obrazić się na mnie za ilość materiału którą wam dostarczam. 
Ogólnie to chłopak dosłownie ŻADNYCH pozycji nie sprawdzał, bo po co miał to robić skoro i tak widział na WH że nikogo tam nie ma. 
Chodząc ciągle na A pod CT patrzył tylko rampę (bo tam byli enemy) ewentualnie w 2 rundach zwrócił uwagę na pałac. Dlaczego? Bo tam tym razem też byli enemy.
Szalony movement + rzucanie "MEDŻIK" flashy i mołotowów zostawię dla koneserów którzy sami sobie zobaczą całe demka.

A więc tak.

Demko 1 : http://tv2.katujemy.eu/1/dema//auto-20240321-1726-de_mirage-.dem.zip

12:27-  Widzi że enemy wchodzi w smoke to zaczyna cofać,  upadku nie było słychać bo w idealnym momencie wybuchł flesh
13:46- Uciekanie przed enemy jeszcze rozumiem, od czegoś ma się słuchawki. Ale gdy enemy chwycił już ostatecznie za bombe, bez zastanowienia wbiega żeby dźgnąć go kosą
14:58- Szybkie wcelowanie w nadchodzącego CT + w tej samej akcji przycelowanie na głowe ale umiejętności strzeleckich brak by to wykończyć (w 15:20 udało się w końcu)
15:52- Pewny kill na flashu 
16:05- Nijakie wcelowanie się w enemy
19:59-  Przycelowanie na gościa przez ściane na jgl można uznać przypadkiem, ale idealna ucieczka od chłopa z CT który wybiegał na Pana @ JBB oraz próba przeskanowania "flickiem" z awp (Myszka przy flicku zatrzymała się idealnie na głowie enemy)
22:20- Wcelowanie się
24:22- Idealne przedwczesne wcelowanie się w enemy (biedny enemy stał tam jak mysz pod miotłą zanim zaczęła się tam porządna strzelanina) 
24:54- Nagłe zatrzymanie się bo chłop z rampy wybiega
29:49- również ciekawe.. Widział że mu przeszedł na tetrisa?
30:14- Fajna gonitwa za chłopem w smoke, tutaj już PERFIDNIE widać WH 
34:40-  Przycelowanie idealne w głowe + kill w smoke

Demko 2 : http://tv2.katujemy.eu/1/dema//auto-20240321-1803-de_mirage-.dem.zip

1:57- Dobre wcelowanie się
2:32- Idealnie strzela w chłopa który był w smoke (może kolejny przypadek)
6:07- Szybkie przycelowanie na chłopa gdy tylko dostrzegł przez ścianę że się zbliża
6:43- Kolejne wcelowanie się
12:41- nie słysząc chłopa który stał na rampie, idealnie się w niego wcelował
14:19- Nieudana próba spalenia AFK gracza?
15:54- Wstępne wcelowanie się w enemy. 
16:18- Idealne zabójstwo przez molo (ale może tylko ja go nie widzę w tym molo przez moje ustawienia CS'a)

To by było na tyle.

• KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.