Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:  CODPLAYER

Imię: Łukasz

Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199474677034/ SID: STEAM_0:0:757205653

Jakie jest Twoje doświadczenie?: Doświadczenie w byciu adminem mam duże, pomagałem przy tworzeniu serwerów, byłem opiekunem oraz współwłaścicielem serwera, znam komendy amxx, poradzę sobie z prostą edycją plugiuy, zmianą cvarów, roundsoundów itp. o rzeczach takich jak wgrywanie pluginów nie będę nawet pisał :P

Staż na serwerze: Stażu na serwerze nie mam jakiegoś dużego ponieważ zacząłem na nim pogrywać mniej więcej, nie chcę kłamać 1,5 msc temu jakoś. Natomiast od 3 tygodni gram prawie dzień w dzień.

Dlaczego chcesz zostać administratorem?:

Tak więc tutaj trochę się rozwinę i zacznę od początku. COD mod to serwer od którego rozpoczęła się moja przygoda z cs 1.6 grałem na takim przez około 2 lata do czasu zamknięcia sieci na której stał, szukałem potem drugiego fajnego cod'a ale nie znalazłem, dopiero na waszym czuję ten dobry vibe. Jestem osobą dojrzałą, wiadomo czasem lubię jakieś podśmiechujki, czasem coś odszczekam jak każdy w końcu jesteśmy tylko ludźmi lecz na co dzień nie wchodzę w konflikty, traktuje każdego równo, mam duży dystans do siebie w rozmowie. Jestem w stanie poświęcić na serwer czas w przedziale myślę 1/3h albo lepiej dziennie, wiadomo pracuję, więc czasem zdarzają się sytuacje takie, że wyjdę rano, wrócę wieczorem i nie ma już czasu i siły na grę.  Umiem pracować w zespole, dostosować się do przydzielonej mi roli tak samo umiem sam rozdzielać role i zarządzać zespołem. Lubię pełnić funkcję admina + kocham tryb cod mod. Myślę, że czas najwyższy połączyć to w jedno i stworzyć przyjemne z pożytecznym. Zaglądam na forum, śledzę na bieżąco tematy. Widziałem w advertisment na serwerze, że jest otwarta szybka rekrutacja lecz to chyba już nie aktualne bo temat jest zamknięty, zwykła rekrutacja nie, więc postanowiłem skorzystać z okazji. Sądzę również, że admin się przyda, ponieważ na serwerze tak na prawdę patrząc po GT z ostatnich dni (wcześniejsze statystyki zniknęły) to na serwerze jest aktywny jeden admin (oczywiście ja nikogo nie rozliczam z jego pracy bo nie od tego jestem), po prostu uważam, że dodatkowa para rąk do pomocy się przyda. Chciałbym rozwinąć się dalej ale jest 9:125 a na 10:00 muszę być z psem u fryzjera xD. Więc podsumuję to w ten sposób: myślę, że warto mi zaufać, nikt na tym nie straci. 

Kontakt: PW, STEAM

Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK

Skala znajomości obsługi admina (1/8): 7

Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

Dodam, że konto steam które podałem w podaniu jest całkiem nowe jednak od początku  gram na steam na serwerze po prostu konto miałem od kolegi który mi je oddał dwa lata temu żebym miał sobie cs'a na steamie. Niestety tamto konto do podania by nie przeszło bo jest na nim VAC sprzed dobrych kilku lat, dlatego specjalnie do podania kupowałem przed chwilą cs'a na nowym koncie. Kolejne potwierdzenie tego, że mi zależy haha. 

Przejęzyczenie konto Steam nie jest nowe cs 1.6 na nim jest nowy

Pozdro wariaty

@ Vraxsaaaa  sprawdź gt skoro twierdzisz że nie było mnie ani razu na serwerze :p wczoraj miałem 12h dyżur w pracy wiec nie miałem już siły na granie :p 

Opublikowano

Grałem z Tobą i powiem szczerze, że ogarniasz CODy, wiesz co, jak i gdzie.
Wiek +
Doświadczenie + 
Staż na serwerze jest do wyrobienia jak się dobrze zaangażujesz to będzie kocur. +
+ przyda się dodatkowy admin, jak nie dwóch. 
Ogólnie jestem na duże TAK

PS. Może zmień nick z forum na taki jak na serwerze, będzie to na pewno dobrze odbierane bo ten teraz nick  nie wiem do czego nawiązuje :p 

• Dzięki 1
Opublikowano

Jestem za.

+ aktywność na serwerze

+ nie sprawiasz problemów, nie wywołujesz kłótni, nie widzę zaczepek z Twojej strony

+ wiek

+ podanie napisane schludnie

+ pełniłeś już funkcję, zatem posiadasz doświadczenie

• Dzięki 1
Opublikowano

Odkąd złozyłeś podanie nie widziałem cię ani razu na serwerze .

A tak to wgl nie jesteś aktywny gram codziennie i dość długo i nie widzę cię zbyt często

Parę plusów jest ale moje zdanie jest na NIE

kejmaN.  

Minimum trzy argumenty. :POLICE:

• Zasłużony
Opublikowano

Widać, że grasz od jakiegoś czasu i  nie było z Tobą problemów, przyjmujemy. Zgłoś się do mnie bądź do @ DIESEL na pw/dc po więcej informacji

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.