Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Ukończone 16 lat.  
  • Działający i sprawny mikrofon. 
  • Minimum 10 godzin przegranych na serwerze.  
  • Minimum 5 godzin przegranych w ciągu ostatniego tygodnia. 
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu admina 
  • Kultura, dojrzałość, umiejętność pracy w zespole.  
  • Wysoka aktywność na forum i serwerze.  (na forum będę nadrabiał)
  • Korzystanie z Discord.  
  • Brak jakichkolwiek blokad VAC. 
Nick:Vraxsaaa
Imię: Szymek
Link do profilu Steam oraz SteamID: NS , ale może być steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199206120438/
Jakie jest Twoje doświadczenie?:Kiedyś z 3-4 lata temu byłem adminem na serwerze dość dłuższy okres czasu , zrezygnowałem z powodu braku czasu
Staż na serwerze: około 3 miesiące
Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Rzadko kiedy widziany jest admin , a często są jakieś wątpliwości . Może jestem troszeczkę człowiekiem który sie szybko denerwuje ale to wszystko wyłącznie w formie żartów żeby trochę rozluźnić atmosferę na serwerze
Kontakt:fb , discord ts3 what's up
Mutacja głosu (TAK/NIE):tak
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):Tak
Opublikowano

Ja jestem na tak ale mam pewnie wątpliwości

+ wiek

+ aktywność

+ komunikatywność i brak bycia toxic player

+ staż

+ admin się przyda, niby jest sporo patrząc po przyjętych podaniach ale ja np nie często widzę admina na serwerze a czasem dzieją się toxic sytuacje (jak widzę to cały czas ci sami admini)

z drugiej strony 

- masz steam a grasz na ns? dziwne, nie widziałem cię nigdy na steam

- słabo napisane podanie

Opublikowano

No to ten na plus jest na pewno Twoja aktywność na serwerze, bo siedzisz dosłownie od początku startu serwera. Kolejnymi rzeczami są wiek i staż, które zostały spełnione. Natomiast co mnie przeraża to, że jak wchodzę na Twój profil steam to nie mogę zweryfikować czy posiadasz grę CS 1.6, przez co nie mam w 99% pewności, że jej używasz (wyżej wspomniałeś, że korzystasz z ns z firmowego laptopa w pracy - no dobra, ale jak masz wolne to nie siedzisz na steamie? Tutaj tego nie udowodnię, bo ze względu na ograniczony czas wchodzę tylko na zgłoszenia, a od nowego sezonu się to zmieni i będę na bieżąco). Na sam koniec dodam jedną rzecz, która Cię wyklucza z automatu z mojej strony i jest nią wypowiadanie się we własnym podaniu - to też jest brane pod uwagę. Na ten moment NIE, gdyby nie ten błąd z własną wypowiedzią i weryfikacją steam, ale w dalszym ciągu będę czekał, aż zrobisz to wreszcie poprawnie i będę od razu przechylny dać pozytywną odpowiedź w drugą stronę, bo szkoda abyś się zmarnował.

Opublikowano

Witam Pana

+ Wiek

+ Aktywność na serwerze

+ Staż

-+ Pograj więcej na steamie to będzie super i byłby warunek tak myślę, że miałbyś dołączyć do nas. I mniej się denerwuj trochę (nad tym trzeba popracować ale przynajmniej jest wesoło xD)
- Trochę podanie mogłoby być lepiej i spójnie napisane ale to wszystko jest do ogarnięcia. 

Ogólnie jestem na Tak jeśli będziesz grał na STEAM!

Opublikowano

Chciałbym wtrącić swoje 5 groszy, a mianowicie:

Chciałbym się doszukać plusów u Ciebie, chociażby ze względu na wiek, jednakże wiek nie zawsze wiąże się z dojrzałością, i w tym przypadku stawiam, że jest tak u Ciebie. Jesteś agresywny w stosunku do graczy, często obrażasz, mówisz, że to w żartach, aczkolwiek słabe gdyby admin powiedział na ogólnym czacie "ty ku*wo je*ana". Drugim powodem dlaczego również jestem na nie jest Twoje zdanie o osobach, które zgłaszają potencjalnych "cziterów/oszustów".  (

Co prawda okazałeś się niewinny, natomiast przez kolejne kilka dni wyzywałeś i docinałeś mi, abym szedł pisać skargę, teksty padały również w kierunku mojej osoby "je*ać 60tki". Uważam, że taka postawa jest niegodna jeśli chodzi o przyszłego admina.  Ogólnie Twoje podanie nie porywa, napisane na kolanie, nie jest przekonujące.

Jedyny plus, który u Ciebie jest to doświadczenie, do którego nie można się przyczepić. Podsumowując, jestem na nie póki co.

• Lubię to! 1
Opublikowano
Spoiler

L 03/13/2024 - 19:01:32: [19:01:32][STEAM_1:0:1848842717] Gracz Vraxsaaaa: jebal cie pies
L 03/13/2024 - 19:02:14: [19:02:14][STEAM_1:0:18488427173] Gracz Vraxsaaaa: bazyleq jebal cie pies za ten item xd

L 03/18/2024 - 20:48:18: [20:48:18][STEAM_1:0:1848842717] Gracz Vraxsaaaa: jebac ku**a to logowanie

L 03/20/2024 - 18:30:53: [18:30:53][STEAM_1:0:1848842717] Gracz Vraxsaaaa: chinczyk sk********e rusz dupe a nie kampisz caly czas

L 03/20/2024 - 18:32:32: [18:32:32][STEAM_1:0:1848842717] Gracz Vraxsaaaa: jebal cie pies chincolu je***y xDDDD

L 03/20/2024 - 19:10:09: [19:10:09][STEAM_1:0:1848842717] Gracz Vraxsaaaa: zamknij jape
L 03/20/2024 - 19:10:17: [19:10:17][STEAM_1:0:1848842717] Gracz Vraxsaaaa: i wez sp*******j mlocie je***y

To jest chyba wystarczający dowód i powód, dlaczego nie będziesz pełnił funkcji admina na naszym serwerze.

• Lubię to! 4
  • Wow 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.