Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak zaczolem grac na mocach przypomnialy mi sie stare czasy IDEALAN WC czy jakos tak czasy 1.6.Katownia Moce badzo udany serwer ludzie spoko jest smiech  i nie patrzy sie na cyferki tylko dobra zabawe.
Moja propozycja to wlasnie sprobowac zrobic serwer War Craft bo moce fajny serwer ,jakas odskocznia ale mysle ze jak by gracz mial wybor co do jakis mocy , umiejetnosci opartej na  jednej bazie dla siebie  bardziej by sie integrowal z postacia plus do tego wbijanie lvl zeby odblokowac jakas lepsza moc to ludzie by siedzieli wiecej na serwie aby miec wiekszy lvl. :D . Prosil bym o nie zamykanie tematu a zaprosil bym ludzi do dyskusji bo jakas czesc graczy na serwie tez zgadzala sie ze to mogl by byc fajny pomysl :) Pozdro

Opublikowano

A może taki COD MOD w CS2  ? Pamiętam, że w csgo było dużo takich serverów i spędzałem tam wiele godzin.

Opublikowano
27 minut temu, JiQu napisał(a):

A może taki COD MOD w CS2  ? Pamiętam, że w csgo było dużo takich serverów i spędzałem tam wiele godzin.

a na czym on polegal ??. Bo ja WC pamietam z tego ze tam bylo pare klas. np. 1 byl taki ze jak brales noz to stawales sie nie widzialny  ale to musiales przykampic :D jeszcze jakie nie pameitam ale kazdy cos mial . jeden np. mial ze wiecej hp mocniejsze obrazenie chyba i ult mial ze wybuchal. Tez byl taki co mial ult ze jak go uzyles to w nastepnej rundzie byles kretem i na start byles w przeciwnej druzynie :D i mogles rozwalac ich w plecy xD ale potem kazdy bal sie i zagladal czy all CT to CT xD i ten stres mamy kreta czy nie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.