Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: hudinii

Nick podejrzanego: engelfsa

STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:0:784996800

Rodzaj cheata: wh

Data/Mapa: 2024-02-24

Serwer (mod): om2
Dowody (link do demka):  https://drive.google.com/file/d/1JMeEjR7Tc_76tpdu0dBw_oSw-KevCcqD/view?usp=drive_link

Wraz z @  Ozi  ponownie usiedliśmy do tego demka, ponieważ decyzja bigaja, jest co najmniej żenująca. @  Leek  proszę abyś to ty tym razem je obejrzał, są tam akcje konkretnie spalone po których każdy gracz by dla bana, i jeżeli potwierdza się moje przypuszczenia, liczę na wyciągnięcie konsekwencji od @  Bigaj  za totalne olanie mojego zgłoszenia ponieważ każdą sytuacje w poprzednim zgłoszeniu rozpisał na -b i podejrzewam ze nawet tego demka dokładnie nie obejrzał.

Rozpiska lekko skrócona i owa proszę ocenić, czasowki sie pokrywaja z czasowkami z poprzedniego zgloszenia, demko podsyłam na dysku ponieważ link wygasł 

13:05 - celownik na model [wh] 1/4
15:35 - gdy enemy podskoczyl na rampie nagle rampe patrzysz [wh] 1/2
16:28 - nagle sprawdza tetris z taka dokladnoscia chodz nie wiedzial ze tam jest enemy [wh] 
24:45 - wiesz ze idzie od kuchni to nagle shift i czekamy na peaka [wh]
29:05 - chcial zrobic prefire na enemy ktore jest na drewnie [wh]
34:26 - Zeskoczyl i celownik na model [wh]
38:40 - wielokrotny celownik na model i za modelem [wh] 1/4
39:40 - czekal tylko az wejde do palacu, nie mogl tak szybko przewidziec ze za kolumne bede wchodzic [wh] 

link do poprzedniego zgloszenia: 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

13:05 małe, +/-, mógł normalnie peekować 
15:35 -b
16:28 widział kawałek biodra -b
24:45 mógł się spodziewać pleców -b
29:05 spekulacje, nawet nie mierzył w jego stronę -b

34:26 +/-
38:40 no w tej kuchni przez chwile celownik przeleciał, nie wiem +/-

39:40 -b

@  Bigaj nie popełnił żadnego błędu, ładnie rozpisał demko. Natomiast ja się po tobie spodziewałem więcej, a tu kolejne demko czyste do ub.

Podtrzymuję decyzję. 

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

13;05 b-
15;35 b-
16:28 b+/-
24:45 b-
29:05 b-
34:26 b-
38:40 b-
39;40 b- Słychać cię na drugim serwerze jak cośXD

15 hours ago, hudinii said:

Wraz z @  Ozi  ponownie usiedliśmy do tego demka, ponieważ decyzja bigaja, jest co najmniej żenująca. @  Leek  proszę abyś to ty tym razem je obejrzał, są tam akcje konkretnie spalone po których każdy gracz by dla bana, i jeżeli potwierdza się moje przypuszczenia, liczę na wyciągnięcie konsekwencji od @  Bigaj  za totalne olanie mojego zgłoszenia ponieważ każdą sytuacje w poprzednim zgłoszeniu rozpisał na -b i podejrzewam ze nawet tego demka dokładnie nie obejrzał.

Takie spekulacje to zostaw osobom, które się tym zajmują. Nie jesteś kimś, kto powinien ich oceniać, a już na pewno nie w temacie ze zgłoszeniem:)

• Lubię to! 4
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Gracz czysty.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.