Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
zaba

Skarga na żałosnego admina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Nie wiem gdzie to się pisze, bo nie ma sprecyzowane. Więc piszę do Ciebie Kejman. 

Ogarnij tego śmiesznego Admina : DOPE, bo gó**o robi a każe nie słusznie ludzi normalnie grających. A boty i odpały latają po mapie. Wchodzi na serwe gra sobie jak gdyby nigdy nic, wszelkie uwagi ma w du**e, wyrzuca normalnych ludzi za jedno czy dwa przekleństwa, a Ci co wyzywają cały serwer po kolei jak idzie, pod jego nieobecność, gdzie twierdzi że jest tak bardzo często ... ciekawe bo jestem co dziennie na serwerze z moimi znajomymi, jest na SPECIE i nic nie robi. 

Prosiłbym o wyjaśnienie tego i jego ukaranie w jakikolwiek sposób. Bo jest ADMINEM a nic nie robi. I to nie tylko moje pretensje ale wielu graczy, którzy nie mają konta i nie wiedzą gdzie i co jak napisać. 

MLK.  

Jak piszesz skargę zastosuj się do obowiązującego wzoru, dzięki.

Opublikowano

Temat w koszu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.