Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:ysl

Data/Mapa:mirage 13-03-2024 21:46:28

SteamID:STEAM_0:0:433234836

Serwer (mod): mirage#2

Opis sytuacji:no co znowu dostałem bana tym razem za trigger nwm ja dostałem już drugiego bana za nic ludzie latają odjebani na tym serwerze bez prime a ja dostaje bana za driggera gdzie chłop chwile wcześniej napierdalał przez smoke i strzelał same głowy z deagla a jak go baitowałem że peakuje to strzelał i on nie dostał bana a ja dostałem XDDDDDDDDD.POZDRO liczę na szybszego unbana niż tego co miałem dostał po 24h a dostałem po 3dniach :)

• Haha 5
Opublikowano

Generalnie mozliwe ze z triger botem to przesadzilem ale wh ma bankowo wiec miłego ogladania <3
http://tv.katujemy.eu/1/dema//auto-20240313-2136-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip
0:45 - wątpie żeby ktos na piksel byl w stanie dac taka glowe  [wh] 1/4
0:55 - celownik na glowe [wh] 1/4
1:40 - tapy na midzie i nagle przycelowal prosto w glowe przez sciane [wh] 1/4
2:45 - gosc skacze za smok-em i gdy przeszedl smoke to wcelowales sie w niego (nie mogl go slyszec) [wh]
2:50 - granat idealnie w enemy za smoke + 1 strzal trafiony prosto w smoke [wh]
3:02 - celownik na model w palacu [wh]
6:38 - celownik na model [wh]
8:57 - nie naturalnie ruszyl w lewo celownikiem, dokladnie wie ze wychodzi z jungli i chowa sie do connecta chociaz TT idzie na shifcie + patrzy ciagle czy z kuchni juz nie wyszedl [wh]

Leek  

Demko praktycznie czyste. Nie ma nic pod bana.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 4
  • Haha 7
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.