Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:ysl

Data/Mapa:mirage 10-03-2024 20:50:13

SteamID:STEAM_0:0:433234836

Serwer (mod): Mirage#2

Opis sytuacji:Wbijam sobie na serwer gram chwilkę kupuję  vipka dokańczam mapę z wysokimi statystykami wychodzę i wbijam po chyba godzinie ktoś napisał na czacie "o wbił ten śmieć cheater je***y" gram sobię dwie mapki robię po 50 kili na każdej mapce (za op jest ten vip) po czym na trzeciej mapce dostaję bana w chyba czwartej rundzie z tego co pamiętam za Wh. Proszę o rozpatrzenie mojego bana gdyż jest on nie słuszny gdyż nie mam i nie miałem żadnego wh ani żadnych cheatów tym bardziej że mam kose na koncie więc trochę było by mi szkoda ją banować XD ale to już mniejsza . Pozdrawiam

• Lubię to! 2
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Demko1

3:05 kto tak peekuje pałac? nie sprawdził filarów tylko od razu pomiędzy, w następnych rundach jak enemy jest szybciej to już celuje obok filarów
4:35 podejrzane mega, jak przeciwnik miał wychodzić, to Podejrzany zaczął tam celować i jeszcze ten strzał który oddał myśląc, że peeknie.
11:35 w jaki sposób on słyszał że ten nade leci, że nagle zaczął uciekać
14:45 rzucił nade, przeciwnik zaczął peekować i on lekkim ruchem się schował w timing, żeby go nie widział
19:50 według mnie na tego drugiego wyszedł już wcelowany + u siebie nie widziałem, żeby tego trzeciego "miwaxu" widział, a też wyszedł wcelowany na niego
21:40 dziwnie peekuje, strzela, chowa się i peekuje już od razu wcelowany w przeciwnika mimo, że zmienił trochę pozycję
35:05 według mnie spalona akcja, bardzo chciał przez przypadek zobaczyć schowanego przeciwnika i to przestawianie celownika przez sciane za przeciwnikiem
38:05 że niby słyszał w tym hałasie że enemy skacze i w dodatku te strzały na niego

Demko2

19:49 idealne wcelowanie się przez smoke w głowe z p250, niby wiedział gdzie przeciwnik stoi ale na minimapce widać jak rusza sie lewo prawo a celownik dalej na przeciwniku
21:50 tu lekko podejrzane, że dokładnie wie przy każdym peeknięciu gdzie kto stoi i kampi idealnie za smoke a jak zabija wszystkich z b site to leci na kosie przez pół
mapy idealnie do następnej osoby
26:00 idealne wcelowanie się w głowę przeciwnika
29:29 widział dwóch wyskakujących z okna zabija pierwszego i na logike powinien się wcelować w tego co dojeżdża go a on wcelowuje się w typa o którym nie wie, a dopiero później w tego
na blisko
35:40 idealne wcelowanie sie na 2x scope na głowe
39:08 peekuje na przeciwnika po czym przy drugim razie wyciąga kose i dojeżdża 

Jego rozgrywka wygląda przeważnie w ten sam sposób - jeśli nie ma w danym miejscu enemy, to patrzy się tam sekundę, natomiast gdy enemy jest w pobliżu lub będzie peekował - czeka dłużej aż przeciwnik wejdzie mu pod celownik. Ponadto warto zwrócić uwagę na styl sprawdzania potencjalnych miejsc gdzie może być przeciwnik - zazwyczaj tylko macha myszką w tym kierunku bez większej uwagi - no chyba, że jest tam przeciwnik.

Werdykt zostawiam UBTeamowi. :vibe:

demko1:http://tv.katujemy.eu/1/dema//auto-20240310-2012-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

demko2:http://tv.katujemy.eu/1/dema//auto-20240310-1519-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Leek  

Odwołanie rozpatrzy @  Bigaj  do jutra max 18.

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

29:29 to moje ziomki z którymi siedziałem na ts i mówili gdzie idą to się w nich wcelowywałem  (pierwszy co zginął i ostatni z mida )35:40 tutaj danex mówił że stoi ct i żebym wychylał na niego to mnie naje4ie XD może tak nie powinienem robić ale to tylko na tych botów pikowałem tak więc ez na nich 

• Lubię to! 1
  • Haha 14
Opublikowano

Przepraszamy że po czasie ale niestety @  Bigaj się nie wyrobił. 

Demko1

3:05 raczej na -b
4:35 +/-
11:35 moze niekoniecznie uciekal, tylko rampe chcial zobaczyc -b
14:45 -b

19:50 na 3 typa małe +/-
21:40 -b
35:05 no dość dziwne +/-/spalone
38:05 -b

Demko2

19:49 może fart, idealnie słyszał -b
21:50 no ten prefire w apsach mocne +/-
26:00 +/-/+b

29:29 w teori wszystkich widział, raczej pod -b
35:40 no dość pewny peek na model, +/- ale raczej pod -b
39:08 -b

No jest parę ciekawych akcji, ale dużo również wyjaśnia to że podejrzany przyznał się o dostawaniu info. Za mało na bana.

• Haha 6
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.