Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Yoogi
Imię: Wojciech
Link do profilu Steam oraz SteamID: link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198880829892/  SteamID:76561198880829892

Jakie jest Twoje doświadczenie?: Kilka lat temu byłem junior adminem na upadłym już serwerze, ponieważ byłem za młody na normalnego admina. Od 12 roku życia gram na serwerach Only Miarge  więc troche czasu to jest.

Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/Yoogi/mirage2.katujemy.eu:27015/, gram codziennie od kilku tygodni.

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Ponieważ gram na serwerze codziennie, często pojawiają sie osoby utrudniające rozgrywkę, słyszałem też, że są potrzebni Administratorzy na OM#2 więc oto jestem, mądrzejszy i bardziej obyty z serwerem i społecznością. Często pisze do adminów gdy coś się dzieje na serwerze, czy to widzę podejrzaną osobę czy ktoś kogoś wyzywa na chacie.  Myślę, że jestem pomocną i przyjazną osobą,  od poniedziałku do czwartku mogę poświecić po 1,2 godziny gry w każdy z tych dni, a weekend o wiele więcej, jedynym ograniczeniem jest ilość nauki ale nie powinno być problemu.

Kontakt: Discord/Messenger/Steam

Mutacja głosu (TAK/NIE):TAK

Skala znajomości obsługi admina (1/8): 5,6

Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):TAK

hudinii  

Odezwij się do mnie na steam

• Lubię to! 4
Opublikowano

+aktywność 
-doświadczenie adm 

+doświadczenie gry na serverach społecznściowych

+faktycznie jest pomocy 
Myślę że jak najbardziej się nada mimo skromnego doświadczenia jak ADMIN. 
JESTEM NA TAK <3

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

+ wiek
+/- doświadczenie
+ miły
+ aktywny
+ pomocny 
Jestem za okresem próbnym na 2 tygodnie abyś mógł pokazać że naprawdę ogarnąłeś komendy itd. i czy na pewno nadajesz się do roli Administratora. Pozdrawiam o7

Edytowane przez 1mor
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+wiek 

+/- doswiadczenie

+aktywnosc
+chetnie pomaga innym graczom, bylem swiadkiem

kolejna proba i ja kolejny raz na tak <3

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Na tak    widać, że się stara

+/- doświadczenie

+aktywność 

+pomaga adminom i zgłasza cheaterów 

po nie przyjętym podaniu nie poddał się i nawet poprawił 

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.