Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Kacper

[FAQ] Pytania i odpowiedzi - Serwery & Forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano
Forum

Czy mogę zmienić swój nick (nazwę użytkownika) na forum?

Tak, wszystkie informacje zawarte są tutaj.

Kim są wpisane osoby w tabeli serwerów?

Zazwyczaj przy serwerze dopisany jest jego opiekun, czyli osoba, do której możesz się zgłosić w przypadku problemu z tym serwerem.

Gdzie znajdę przywileje grup Premium na forum?

Tutaj.

E-mail aktywujący konto na forum nie przychodzi. Co mam zrobić?

Zazwyczaj taki problem nie występuje, kiedy jednak do niego dojdzie - daj nam znać na naszym fanpage na Facebooku, lub napisz do nas na serwerze Discord.

Potrzebuję pomocy, do którego z Administratorów mogę się zgłosić?

W katalogu administracji znajdziesz opis każdego Administratora i jego zadania.

Jak mogę usunąć swoje konto na forum?

Usunięcie konta odbywa się za pomocą wbudowanego w silnik forum rozwiązania. Należy przejść do Ustawień swojego konta (patrz punkt "Czy mogę zmienić nick (nazwę użytkownika) na forum?". Po przejściu do zakładki "Bezpieczeństwo konta" wybierz Usuwanie konta. Twoje konto zostanie usunięte maksymalnie w ciągu 30 dni.

Pamiętaj, że zakładanie kolejnego konta jest ZABRONIONE, a Ty nie możesz już dalej korzystać z forum.

Jak mogę odpracować ostrzeżenie na forum?

Informacje odnośnie ostrzeżeń na forum i zasady ich odpracowania są opisane tutaj.

W jaki sposób mogę wysłać dotację na forum?

Strona poświęcona dotacjom jest tutaj.

Mam grupę Premium, ale nie mogę zmienić nicku.

Dzieje się tak w momencie, gdy Twoja grupa podstawowa jest inna niż Premium, zgłoś się do administracji, aby nazwa została zmieniona..

Serwery

Zostałem zbanowany na serwerze gry (CS 2, CS 1.6). Co mogę zrobić?

W celu odwołania się od blokady na serwerze gry musisz napisać odwołanie w strefie banów.

Dostałem ssy, gdzie wrzucić je na forum?

Tutaj

Gdzie mogę złożyć podanie na admina?

Każdy dział serwera ma swój poddział do podań. Strefa serwerów CS 1.6 I CS 2 jest podzielona, tam znajdziesz poddział o nazwie "Podanie na admina" i wszystkie wymagania.

Mam problem z usługą VIP/SVIP na serwerze. Gdzie mogę się zgłosić?

Wszystkie problemy należy zgłosić tutaj.

Moje podanie na admina zostało przyjęte. Gdzie zgłosić się po uprawnienia?

Zazwyczaj osobą przyjmująca podanie jest opiekun serwera, a ten podaje do siebie kontakt. Zgłoszenie się po rangę na forum samemu nie jest wymagane. Jeśli osoba nie zostawiła żadnego kontaktu ani informacji, napisz do osoby wpisanej w tabeli serwerów.

Zapomniałem hasła do konta na serwerze. Co mam zrobić?

Zgłoś swój problem do Opiekuna serwera w prywatnej wiadomości lub zgłoś się w temacie wybierając odpowiedni dział serwera.

Gdzie mogę zgłosić cheatera lub osobę, która łamie regulamin serwera?

W przypadku cheatera, taką osobę należy zgłosić w strefie banów. Inaczej wygląda sprawa z osobą łamiącą regulamin jednocześnie nie będącą cheaterem - takie sytuacje zgłaszamy w poddziale Skarg danego serwera.

Gdzie mogę znaleźć listę administratorów serwera?

Niektóre z serwerów mają takie informacje w dziale serwera. Jeśli nie - zjedź na sam dół forum do legendy wszystkich grup i kliknij na tą, która cię interesuje.

Jak ustawić skiny na serwerze CS 2?

Skiny na serwerach CS 2 wybiera się poprzez stronę internetową - https://cs2.katujemy.eu/. Po wejściu na nią należy zalogować się za pomocą Steam i wybrać pozycję Skinchanger na górze strony.

Pamiętaj, żeby wybrać odpowiedni serwer, na który ustawiasz skiny!

Jak podać/pobrać demko z serwera?

Jak znaleźć / pobrać link do demek z serwerów?

• Lubię to! 11
  • KAT 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.