Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze przed rozpisaniem demka chciałbym poinformować że zostałeś zbanowany z podejrzeniem wh oraz posiadaniem minimalnego Aimbota na głowy bo twoje pickowanie w niektórych momentach gry były zbyt pewne siebie i po piknięciu dawałeś od razu heada.

Demko 1 -  http://tv.katujemy.eu/5/dema//auto-20240303-1543-de_ancient-_________________Katujemy.eu______3_MAPS______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

13:30 - Oddajesz strzał w miejsce gdzie ja byłem i podchodziłem tam na shifcie więc nie miałeś mnie jak słyszeć (fakt skoczyłem tam ale ty się z kimś strzelałeś wiec nie było szansy żebyś słyszał ten skok).
13:36 - Wychylasz na pewniaka wiedząc że ktoś już tam jest i instan head poleciał.
14:05 - Wybiegasz i dajesz po raz kolejny instant head.
16:12 - Celownik miał lekkie zawahanie gdzie ma się ustawić, ale po raz kolejny ustawia się na głowę i wlatuje instant head.
20:58 - Po raz kolejny odwracasz się i dajesz instant głowę (Okej tutaj mogłeś mieć info i na pewno miałeś, ale te głowy w twoim wykonaniu są bardzo podejrzane).
21:58 - No i po raz kolejny jest pikowanie i danie heada osobie z drużyny przeciwnej (Możliwe że był to totalny fart z tym headem, lecz niech będzie tutaj też wypisana takowa sytuacja).
25:22 - Podbiegasz pod wejście od mida i rzucasz granat jak byś wiedział że ktoś tam jest a nikt nie widział tej osoby w tamtym miejscu.
31:33 - Sprawdzałeś plecy ale nagle wiesz że zaraz ci ktoś wychyli z miejsca gdzie zabiłeś już 1 osobę.
31:36 - Wiesz już że ktoś się znajduje do rogu tego wejścia do którego chciałeś wejść ( Gdzie ta osoba podeszła tam na shifcie więc nie miałeś prawa jej słyszeć).
31:52 - Nagle wracasz sprawdzać plecy gdzie na plecach znajduję się już przeciwnik. ( Tutaj nie mogłeś go słyszeć ponieważ strzelałeś się na Site A z jedna osoba a osoba która szła na plecy do zakrętu od mida szła na shifcie).
33:47 - Pickujesz mida i dajesz instant głowę osobie bardziej schowanej ( I czekasz aż wychyli 2  osoba gdzie nie wiem jak wiedziałeś że ona tam jest).

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

A więc zostałeś zbanowany bo grałeś bardzo ale to bardzo podejrzanie, Demko zostało rozpisane o odbanowaniu ciebie zdecyduje już @  Leek  Większość podejrzanych rund zostało tutaj wypisanych, a więc na tym kończy się mój obowiązek i powodzenia.
Pozdrawiam
@  Xenonik_ o7

Edytowane przez Xenonik_
Leek  

48h na decyzję.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Demko 1 -  http://tv.katujemy.eu/5/dema//auto-20240303-1543-de_ancient-_________________Katujemy.eu______3_MAPS______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

13:30 -b
13:36 -b
14:05 -b
16:12 -b
20:58 -b
21:58 -b

25:22 +/-/-b
31:33 - b
31:36 -b
31:52 -b
33:47 -b

• Lubię to! 1
Opublikowano

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.