Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: mejt
Imię: Mateusz
Link do profilu Steam oraz SteamID:  
https://steamcommunity.com/profiles/76561199468793917/
STEAM_0:1:754264094
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Doświadczenie jako admin wielokrotnie miałem w CS 1.6, w CSGO zacząłem na serwerach grać dopiero w sumie na Waszej serwerowni i nie miałem jeszcze tej okazji pilnowania porządku.
Staż na serwerze:
https://www.gametracker.com/player/Mejt/mirage2.katujemy.eu:27015/
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Myślę, że byłbym odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. W ubiegłym roku, myślę, że można śmiało uznać mnie przez pewien czas za jedną z najbardziej aktywnych osób w dziale "Zgłoś cheatera" ze 100%-ową skutecznością na ponad 30 zgłoszeń, szybko i sprawnie analizuję playstyle i podejmuję decyzję.
Od zawsze wolałem być po tej drugiej stronie, większą przyjemność zawsze sprawiała mi analityka. Rozpisywanie dem, oglądanie gry osób trzecich i analizowanie ich pod każdym kątem. W CSGO na OM#4 wielokrotnie pomagałem podjąć decyzję niektórym mniej doświadczonym adminom.
Uważam, że jestem w stanie wprowadzić nieco świeżości i w przyszłości może różnych, fajnych pomysłów na rozwijanie się serwera. 
W dni robocze ze względu na pracę nie jestem w stanie poświęcać wielu godzin aktywności, ale myślę, że ta godzina/dwie bez problemu, weekendy sky is the limit (i relacje międzyludzkie:D).
Kontakt: steam, dc
Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Skala znajomości obsługi admina (1/8):  4, podstawowe komendy
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK
hudinii  

Zgłoś się do mnie na steam

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Na Tak

+/- doświadczenie admina

duży + bardzo często zgłasza cheaterów do adminów bezpośrednio i nawet pomaga w sprawdzaniu ich, widać, że ma pojęcie w sprawdzaniu cheaterów

Myślę, że przyda się taka osoba w administracji

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Na Tak 
+/- doświadczenie
+ często zgłasza i pomaga w złapaniu cheatera 
+ aktywny

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.