Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: adek

Powód otrzymania warna: Prowokacja na czacie

Warn był słuszny/niesłuszny: Uważam, że był niesłuszny. 

Chciałbym podjąć dyskusję w sprawie ostrzeżenia, które otrzymałem wczoraj z powodu treści mojego wpisu na czacie. Z pełnym szacunkiem dla Waszej roli w utrzymaniu porządku i kultury dyskusji, pragnę wyrazić swoje przekonanie, że w moim przypadku decyzja ta była nieuzasadniona.

W moim wpisie starałem się podkreślić, że istnieje możliwość dobrowolnego odejścia ze stanowiska, nie ryzykując degradacji czy utraty statusu. Nie kierowały mną wtedy intencje prowokacyjne ani żadna forma szkodzenia atmosferze dyskusji. Wręcz przeciwnie, mój zamiar był konstruktywny - stworzenie przestrzeni do refleksji nad możliwościami rezygnacji w sposób honorowy i z szacunkiem dla wszystkich uczestników. Jestem głęboko zaniepokojony sytuacją, w której wyrażenie takiego stanowiska zostało uznane za naruszające zasady. Moje zaufanie do procesów moderacyjnych na forum zostało zachwiane, a ja czuję się niesprawiedliwie traktowany za wyrażenie poglądów opartych na szacunku dla społeczności. Dlatego też, zwracam się z gorącą prośbą o ponowne rozważenie mojej sytuacji z pełnym uwzględnieniem kontekstu i intencji, jakimi się kierowałem. Liczę na to, że ostrzeżenie zostanie cofnięte.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

Warn został nadany po zgłoszeniu przez użytkownika i z tytułu braku faworyzacji dla takich zachowań, sytuacja wczoraj była i tak już mocno napięta, a takimi wypowiedziami tylko dolewasz oliwy do ognia. Czy zamierzenie czy nie, uznałem to za stosowne.

Ps. Co Ty masz z generowaniem odpowiedzi przez AI?

• Lubię to! 3
Opublikowano

Nie byłeś jedynym użytkownikiem, który dostał wczoraj ostrzeżenie z tytułu prowokacji.
Wszystko wyjaśnił @  czak - zostaje.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.