Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: hudinii

Nick podejrzanego: engelfsa

STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:0:784996800

Rodzaj cheata: wh

Data/Mapa: 2024-02-24

Serwer (mod): om2

Dowody (link do demka): EDIT: http://tv.katujemy.eu/1/dema//auto-20240222-2359-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip
jako zadość uczynienie wrzucam wczorajszą rozpiskę tutaj ponieważ nie miałem wczoraj czasu kc <3 

08:02 jak spadłeś za ticket to i tak celownik został 
12:50 wszedles side granaty rzuciles widzisz ze ida under i nikogo w aps nie ma to zawrotka lecz na A potrafisz cala runde przesiedziec czy ktos jest czy nie +/-
13:05 w jg 1/4 widac jak celownik podporzadowales pod enemy zanim go zobaczyles
14:30 wie ze nikogo nie ma na a to sobie biega jak chce
15:35 pattrzysz palac ale jak widzisz ze podchodza rampe to nagle na rampe czekasz
16:33 nagle gdy na shifcie enemy na ticket wszedl to zachcialo ci sie sprawdzic 
24:30 chciales smoke dorzucic ale widziesz ze wybiega wiec odpuszczasz i lapiesz za ak +/-
24:45 wiesz ze idzie od kiuchni to nagle shift i czekamy na peaka 
29:00 troche dziwne +/-
29:10 nie widac tego dokladnie bo jestes na no zoom ale celownik lekko przeskoczył
32:10 moim zdaniem juz wiedziales ale sie podlozyles
34:26 celownik na model
36:30 cos tam patrzysz ale czekasz na palac 
38:40 celownik na model
38:50 znowu celownik na model
39:40 czekal tylko az wejde do palacu, nie mogl ta szybko przewidziec ze za kolumne bede wchodzic     

Bigaj  

Decyzja 48h

• Lubię to! 1
Opublikowano

@  Bigaj  @  Leek  - wiemy, że macie dużo zgłoszeń i odwołań w ostatnim czasie, ale dajcie swój werdykt jak najszybciej. Czas już dawno minął. :pepeOK:

@  Kacper  - doglądasz sprawy UBT jako członek administracji, więc też postaraj się tego dopilnować.

Leek  

Link do dema jest zły, obecnie czekamy na nowy link od admina, na ten moment nic nie możemy zrobić.

• Lubię to! 6
  • Wow 1
Opublikowano

8:02 -b nie wiem za bardzo o co miało chodzić
12:50 -b cięzko określić czy wiedział generalnie nic specjalnego nie pokazal

13:05 -b
14:30 -b można się tylko domyślać ale nie ma nic podejrzanego
15:35 -b 
16:33 -b

24:41 wygląda może dziwnie ale raczej -b nie dal smoke pewnie dlatego że już byl smoke w palacach
24:47 -b
29:06 -b raczej zwykle pikowanie
29:18 +/- cięzko określić ale  można stwierdzić że delikatnie przeskoczył
32:20 raczej -b
34:30 raczej przypadek chcial sprawdzic schody i tak akurat to wyglądalo 

Strasznie mało akcji i czasówek gdzie faktycznie można coś dostrzeć jedynie można się domyślać, gra nie wyglądała mi podejrzanie, obejrzałem jeszcze trochę demka i nie mam podstaw na zbanowanie.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Gracz czysty.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.