Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Yoogi
Imię: Wojciech
Link do profilu Steam oraz SteamID: link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198880829892/  SteamID:76561198880829892
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Kilka lat temu byłem junior adminem na upadłym już serwerze, ponieważ byłem za młody na normalnego admina.
Staż na serwerze:https://www.gametracker.com/player/Yoogi/mirage2.katujemy.eu:27015/
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Ponieważ nienawidzę osób, które wchodzą na serwery społeczności i psują ludziom zabawę przez cheaty. Myślę, że każde ręce sie przydadzą do roboty,
sam parę dni temu byłem świadkiem jak gościu latał na wh i nie było admina przez około 40 minut, a ja często jestem na serwerze chyba, że jest dużo nauki. No i oczywiście szybko sie uczę,
więc myślę, że max 1 dzień i wczuję się w role admina.
Kontakt: Discord/TS3/Messenger/Steam
Mutacja głosu (TAK/NIE):TAK
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 3,4
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):TAK

• Lubię to! 2
Opublikowano

No dobra Panie Yoogi:

+wiek

+/- doświadczenie

+/- znajomość komend

- Miałes problem ze znaleznieniem własnego STEAMID

+gt

Nie widziałem abyś coś odwalał na serwerze, ale też nie bardzo Cie znam. Daj sobie czas, poznac się wiekszej ilosci osób, jakies zaufanie od administracji zdobyć. Taka jest moja opinia

Jestem neutralny.

Opublikowano

Wiek +

Znajomość Obsługi Admina +/-

Doświadczenie -

gt +/- Na serwerze spędzasz sporo czasu jednak grasz tam zaledwie 6 dni pograj jeszcze trochę i daj się lepiej poznać.

Duży minus za nieumiejętność znalezienia własnego steamID jest to rzecz raczej mocno podstawowa a jednak sprawiła ci mnóstwo problemów  (pytałeś się mnie czy steamID jest w konsoli po wpisaniu "status" będąc na serwerze. 

Osobiście nie widziałem cię na om#2 ani razu, daj się lepiej poznać ludziom i upewnij się że się do tego nadajesz jeżeli  problemem jest dla ciebie znalezienie steamID zastanów się nad tym.

Na ten moment jestem na NIE

• Lubię to! 1
Opublikowano

Widzę, że bardzo zwróciliście uwagę na moją głupotę że SteamID kierowałem się tym że w CS:GO po wpisaniu komendy "status" wyświetlało się coś takiego jak STEAMID, też często na serwerach w cs go admini prosili mnie podczas zgłoszenia cheatera  abym  na szybko wysyłał im ich ID. Druga sprawa na serwerze gram od tygodnia codziennie po kilka godzin i zanosi się na to, że nic się nie zmieni. 

Poniżej usprawiedliwienie mojego błędu, ale mówię mogę się mylić. steamid.gif.a71f586bcc52f6ee2c2414a822578448.gif

• Lubię to! 1
Opublikowano

+wiek

+/- gt niby duzo ale krotko

-doswiadczenie

+pomaga innym graczom czesto, bylem swiadkiem

mimo wszystko na tak

• Dzięki 1
  • Premium
Opublikowano

+wiek

-doświadczenie

+/- GT

Jestem na nie

MLK.  

Ustosunkuj swoją wypowiedź: tak lub nie.
Nie ma czegoś takiego jak "jestem neutralny".

Opublikowano

+ wiek
+/- gt
- doświadczenie 
+/- znajomość komend 
Na tą chwilę  Nie pograj jeszcze na serwerze i się doucz. Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

+wiek

-doświadczenie

+pomocny

+- komendy 
TAK

Edytowane przez OmumBabe
MLK.  

Ustosunkuj swoją wypowiedź: tak lub nie.
Nie ma czegoś takiego jak "jestem neutralny".

Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.