Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, zdaje sobie sprawę, że przedział wiekowy może być rózny, ale ciekawi mnie co robicie poza graniem w CSa, czy to szkoła, czy to praca, a może hobby. jak w temacie:D

Zacznę od siebie

Od 18 roku życia pracuje w Niemczech

Niedawno rozpocząłem pracę w fabryce BMW w Niemczech, praca na produkcji, dość męcząca, ale z takimi ludźmi i perspektywami mogę robić :D

W wolnym czasie gram oczywiście w CS 1.6 na serwerze COD301, aktualnie 5 miejsce w rankingu (a co mi tam, tyle próbowałem się wepchać do top 10, że sie pochwalę wszem i wobec :D) oczywiście gram uwielbianą przez wszystkich klasą Morderca :D (rzecz jasna nie mogę doczekać sie resetu gdyż adek i Pawlak psują zabawę na serwerze :* 

Przy otwartej rekrutacji również z chęcia złożę podanie o admina, gdyż jestem każdego dnia na serwerze, byłem już kilkuktrotnie  adminem na serwerach COD dobre pare lat temu a nawet posiadałem swój serwer COD, który może nie cieszył sie popularnością jak nasz ale w miarę prosperował, pewnie musiałbym sobie przypomnieć AMXX, ale to pikuś, narazie czekam na otwarcie rekrutacji. :D

Tak naprawdę w CS 1.6 grałem tylko COD MOD i głównie dla tego trybu wróciłem do CS 1.6.

Moje hobby:

- Nagrywanie rapu, jestem w trakcie tworzenia drugiego albumu. Pierwszy w trakcie nagrywania, drugi na etapie pomysłu, tekstów, doboru bitów. 

- Zaczynam również ćwiczyć kalisistenikę (aktualnie tylko i wyłącznie na drązku ale no od czegoś trzeba zacząc)

- Tatuaże... na kostkach u rąk oczywiście REALTALK, niedawno skończyłem robić szyję, ostatnim etapem była krtań... nie polecam :P

- Czasami wyskoczę na miasto czy balet z moimi dwoma kumplami czaranuchami, więc imprezy OREO... XD  ( Cel - Wiadomy )

To żem się rozpisał...  ale Ci którzy mieli przyjemność, bądź nieprzyjemność rozmawiać ze mną bądź pisać wiedzą, że jestem raczej szalonym gościem , z chęcią rozdam więcej VIPów i Premek ale wszystko w swoim czasie, lubię zabawę, a więc... Nie znacie dnia ani godziny :D

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że dacie coś od siebie <3

• Legenda
Opublikowano

No nie wiem czy ktoś będzie się chwalił na forum publicznie co to nie robi, co to nie osiągnął, albo czego to nie ma w planach. Ale miło Cię poznać, jak masz jakieś części do f10/f11 daj znać, bo mi się ostatnio klapka z bagażnika urwała, a nówka kosztuje chyba 300zł - możesz im od razu powiedzieć, że się w głowach poprzewracało z cenami. 

Opublikowano
3 godziny temu, czak napisał(a):

No nie wiem czy ktoś będzie się chwalił na forum publicznie co to nie robi, co to nie osiągnął, albo czego to nie ma w planach. Ale miło Cię poznać, jak masz jakieś części do f10/f11 daj znać, bo mi się ostatnio klapka z bagażnika urwała, a nówka kosztuje chyba 300zł - możesz im od razu powiedzieć, że się w głowach poprzewracało z cenami. 

Niestety ten model nie jest produkowany w naszej fabryce. Ale przekażę, że Pan czak z katujemy.eu jest niezadowolony, napewno wezmą tą uwagę do siebie i obniżą ceny. Ten post nie miał na celu przechwalania się, nie wiem dlaczego zostało to przez Ciebie tak odebrane. Również miło Cię poznać.

• 8 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano

Temat został przeniesiony do archiwum!

Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.