Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick:SołtysPeek Filipek
Imię:Filip
Link do profilu Steam oraz SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199427424335/
Jakie jest Twoje doświadczenie?:Byłem juz adminem na only mirage 12 do tego znam komendy no chyba ze sie zmieniły to sie szybko naucze.
Staż na serwerze:sredni 
Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Ponieważ jest dużo ludzi co są odpaleni a ja chce ich zbanowac 
Kontakt: dc mess fb no i snap
Mutacja głosu (TAK/NIE):tak
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 7
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):Tak
  • Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Ogółem

+ doświadczenie

- brak linka do gt

+/- widziałem Cię może z 3 razy w ostatnim czasie na serwerze (możliwe, że się mijamy)

Po dzisiejszej akcji, gdzie dostałeś bana na 10min za obraze administratora jestem skłonny być na NIE. Może samemu świety wielce nie jestem, jednak osobie aplikującej na funkcje Administratora nie przyświadcza takie zachowanie.

hudinii  

obecnie link do gt nie jest wymagany > wzor look 

• Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Ło człowieku totalnie na Nie

-  "Staż na serwerze:sredni " co to znaczy średni? Ciężko wysłać gametracker z serwera lub cokolwiek? To jest coś  typu domyśl się ile mam godzin na serwerze? bo nie czaje

- "Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Ponieważ jest dużo ludzi co są odpaleni a ja chce ich zbanowac" ta wypowiedz totalnie mnie nie przekonuje do tego co chcesz wprowadzić swoją osobą na ten serwer, pisane na totalnym wywaleniu

+ wiek

ogromny minus, kilka godzin temu nawyzywałeś mnie a teraz piszesz podanie? Jaja sobie robisz czy co?

xd2.thumb.png.4853c6e51ed85a649a6501bd05d57a3d.png

xdd.png.3a030570456419c0d36e9582163ab29a.png

- do tego patrząc na twój gt masz jedyne 191 minut zagranych na tym serwerze

nie rozumiem sensu podania :bonzo:

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Patrząc na opinie adminów i na to, że ja również nie kojarzę cię za bardzo, odrzucam to podanie. Popraw zachowanie i wzbudź zaufanie adminów, a może następnym razem będzie inna decyzja. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.