Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Podanie na admina - CounnteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: CounnteR
Imię: Mateusz
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/id/7294966294986629022/ ; STEAM_1:0:452448616
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Więc tak, moje doświadczenie opiewa na pare serwerów od SURFRPG, przez CODMOD do Only Mirage własnie. Ogółem byłem administratorem na 3 serwerach, łącznie wyszło by coś ok. 2 lat bycia adminem. Myśle, że doświadczenie spore mam, jednak zawsze może byc ono większe.
Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/CounnteR/mirage2.katujemy.eu:27015/
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Administratorem chce zostać dlatego, że na serwerze mimo mnogiej liczby administratorów, dalej roji sie od cheaterów, ludzi łamiących regulamin. Myśle, że mogę sie przydać bo gram często gdy własnie administratora nie ma, a jest cheater/osoba łamiąca regulamin. Moje doświadczenie może równiez pomóc, ponieważ wiem jak się zachować w danych sytuacjach.

Kontakt: Steam/Discord/Ostatecznie messenger
Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Skala znajomości obsługi admina (1/8): Jeżeli względem CSGO nie zmieniło się za wiele to takie 7
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

hudinii  

zgłoś się do mnie na steam

Opublikowano

Również ZA
+gt
+wiek
+doświadczenie

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

+wiek

+aktywnosc 

+doswiadczenie

-czasem mnie przedrzeznia

+/- neutralny jestem

Edytowane przez smokey
jednak nie dostal bana ale prawie
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.