Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano (edytowane)

Kolego dostałeś bana za całokształt twojej rozgrywki a nie za jedną akcje. Piszesz bezsensownie odwołanie mając aimlocka antyflasha wallhacka no w sumie to cały zestawik.
16:10 idealne strzały w przeciwnika tylko szkoda, że przez ścianę
19:09 przybliża sobie scope akurat jak typ ma peeknąć do tego przy puszczeniu tego momentu w 1/2prędkości(nawet jak sie przyjrzeć to widać w normalnej) przeskok celownika na głowę
20:02 no tu to już totalnie chłopie toć tobie leci celownik na głowę jak nie wiem co i ty mi tu piszesz odwołanie xd
23:08 aimlock włączony w złym momencie bo akurat chłop sie chował a podejrzany strzela mu w głowę przez ściane
23:39 idealne wcelowanie się w przeciwnika podchodzącego
24:28 również 2 sytuacje z aimlockiem jedna po drugiej
29:05 tej akcji nawet nie widziałem w grze bo ja miałem cały biały ekran a on se leciał na aimlocku i antyflashu ale to jest potwierdzenie tego wszystkiego. Po tej jednej akcji można stwierdzicć
czy ma cheaty czy ich nie ma.
dalej nie widzę sensu sprawdzania, strata czasu mojego i osób sprawdzających to. 100% odpał co nawet się nie kryje. Aimlock Wallhack i antyflash.

Miłego bana czy coś  :KEKW:

godzina demka 22:12   

link do demka: http://tv.katujemy.eu/1/dema//auto-20240220-2212-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Edytowane przez nahh.
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

UBT nie będzie tracić czasu na ludzi takich jak ty, gdybyś zapomniał o co chodzi, to zobacz swój następny opublikowany temat.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.