Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: smokey

Data/Mapa: 20.02.2024 Mirage

SteamID: 76561199508440781

Serwer (mod):   Only Mirage #1                            

Opis sytuacji: Witam, zostałem zbanowany  z serwera wyżej za "MH" czy może mi ktoś wytłumaczyć co to? Nigdy nie cheatowalem w cs wiec nie  mam pojecia skad taka decyzja. Czy jest jakas mozliwosc aby mogl udowodnic swoja czystą gre?
Nie przyznaje sie do cheatowania.
Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
  • Katowicz
Opublikowano

Witam @  Leek  Witam @ 777smokey

Rozpiska składa się z dwóch demek pierwsze jest nim wbiłem na serwer ale już dostawałem sygnały od graczy i pojawiłem się właściwie na 10 rund przed końcem mapy i druga kiedy już rzuciłem okiem na naszego oponenta i dostał bana. Z góry przepraszam za tak liczną rozpiskę ale nie chce aby były jakieś zastrzeżenia co do tego gracza oraz jego podejrzanych sytuacji. 

1) Link do demkahttp://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240220-2030-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

- 3:55 wyjście zza rogu wcelowanie się w model który jest w pałacach tak jakby chciał być przygotowany na ew. Wyjście

- 5:30 wodzenie celownikiem za enemy, przy tym przejście celownikiem za gościem który wchodzi w smoke

- 7:43 wejście do pałacy może być ciężkie kiedy ma się wiedzę że stoi wcelowana AWP. Szybkie wejście i od razu peak na głowę gracza na końcu pałacy

- 11:05 - 11:26 zauważa gościa przez ścianę którego można łatwo przeskanować wyciąga AWP aby oddać strzał lecz po tym jak enemy ginie ten chowa AWP (oglądając ten fragment można dostrzec taką chwila ekscytację podejrzanego na łatwego fraga lecz  ten został zabity i odpuścił chowając broń)

- 12:07 wybiega pewnie na gościa z nożem i wchodzi za nim do smoke (WH)

- 21:04 - 21:22 ogólnie prosiłbym aby obejrzeć cały ten moment bo podejrzany sam był w szoku i nie wiedział właściwie do kogo strzelać

- 22:16 Kolejna runda podejrzany znowu zwariował nie wiedział do kogo strzelać kiedy zobaczył tyle postaci przez drewno

- 25:25 obserwuje sytuację w underze szykując sobie przy tym granat. W momencie kiedy ekipa wychodzi ten rzuca pewnie granat przez okno

Przechodzimy do drugiej połowy:

- 26:40 wpada w pałace właściwie biegnie na pewnego celując przez rozmaite ściany i graczy celując tym w  przeciwnika

- 28:38 nic dodać nic ująć

- 34:18 kolejny skan przez ścianę

Kolega pierwszy mecz kończy z najlepszym wynikiem na mapie tzn. 51-16-11. Przy czym dodam że niekiedy najlepsi u nas na serwerze nie zdobywają takich wyników a dla tego bohatera problemem było wskoczyć z ławki na okno.

2) Link do demkahttp://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240220-2122-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

- 3:46 - 3:56 staje w miejscu jak gdyby wyczekiwał kogoś (gość stojący za ścianą) według mnie wymuszona akcja przez  gracza -  od momentu kiedy pojawiłem się na serwerze nagle zaczął sprawdzać kąty, już mniej odważnie dobiegał do swoich przeciwników oraz był mniej odważny choć dalej te sytuacje były na tyle podejrzane że skłoniły mnie do bana.

W drugim demku stwierdziłem że nie ma sensu już uprzykrzać życia naszym graczom i po prostu poleciał ban.

Podsumowywując  wszystkie te demka mogę tylko i wyłącznie przeprosić za podanie błędnego powodu bana ponieważ powód powinien być WallHack. Cały mecz z pierwszego demka aż do mojego wejścia na serwer to właściwie jeden wielki cyrk pokazujący jak swobodnie ten gracz czuje się z cheatami na naszym serwerze rundy w których podejrzany wchodzi w smoke za gościem z nożem po rundy w których za gościem w smoke wodzi sobie celownikiem kończąc na rundach w których nasz bohater rzuca sobie granat z którym czeka aż kilka sekund jak jego przeciwnicy wyjdą z undera. Tak naprawdę wystarczy obejrzeć całe demko bo w 90% rund coś nasz bohater robił podejrzanego, to dziwne patrzenie przez ściany szukając przeciwników po mapie kończąc na tym co opisywałem wyżej.

Pozdrawiam! @  ZacK

Leek  

Decyzja 48h

• Lubię to! 2
Opublikowano

http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240220-2030-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

- 3:55 +/-

- 5:30 +b

- 7:43 +/-

- 11:05 - 11:26 do zrobienia -b

- 12:07 +b

- 21:04 - 21:22 perfidny przeskok celownika +b

- 22:16 -b

- 25:25 no bardzo ciekawy timeing +/-

- 26:40 celownik skacze +b

- 28:38 +/-

- 34:18 +b

Dalej nie oglądałem. Dobra robota, ban zostaje.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.