Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Depresja - BGU 

Data/Mapa:   2024-02-15 00:15

SteamID:  STEAM_0:0:717994451 

Serwer (mod):          om2                        

Opis sytuacji: Runda 16 nie wiem co w tym było podejrzanego byłem w chcęlowany bo słyszałem typa i widziałem kant jego głowy i wychylił do mnie to mu dałem tapa  Runda 18 bo koło dżungli był jednym od nas I mówił że będzie patrzał dżunglę bo typa nie widziałem ani nie słyszałem      I po prostu nie patrzyłem tam nie widzę nic w tym dziwnego  Runda 19 tak jak mówiłeś było info nie miałem czasu to zaryzykowałem nie widzę nic w tym dziwnego   Runda 26 po prostu byłem w celowane  I był przypadek bo sam się przestraszyłem typa  0 : 50 było wszędzie czysto to wszedłem sprawdziłem Rampe  I potem pałac  6 runda poszedłem na ryzyko bo nawet nikogo nie słyszałem  7:45 nie rozumiem o co chodzi   8:20 po prostu skanowałem dla pewności bo tak prawie zawsze robię zęby nie wychyli Dopóki moi nie dobiegną          Nie jestem aż tak żałosne żeby latać na odpalę nie mam nic do ukrycia mogę pójść na sprawdzianie Ale mi na tym serwerze zależy bo grają tam moje stare ziomki np. Hundini fredsonn dundes tekki Dzięki za wysłuchanie mnie proszę o szybką odpowiedź

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Opublikowano
21 minut temu, lexus_1403. napisał(a):

Nie jestem aż tak żałosne żeby latać na odpalę nie mam nic do ukrycia

image.thumb.png.86660c927237bf185ed29024b40bb255.png

Rzeczywiście, a te bany z om1 to co? :hehe:

Z racji że to odwołanie od bana a nie decyzji, temat rozpatrzy @  Bigaj  ja obejrzę 2 demko dalej i rozpisze więcej magicznych akcji.

http://tv.katujemy.eu/1/dema//auto-20240215-0053-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2______SKINS_KNIFE_RANK_VIP__PL_.dem.zip

0:50 wchodzenie site i sprawdzanie celownikiem pałacy? totalnie wiedzieć nie mógł 

6 runda dla mnie spalona, nie obawia się nikogo w pałacach mimo to że zawsze to robi, i te skany...

7:45 prosto na model

8:20 akcja totalnie spalona, celownik praktycznie przez sciane i potem strzela do typa którego nie widzi...

10:30 XDDD ładne skany i idealnie na model +b

12:08 niby słyszałeś strzały z mk 2 typa, ale peekujesz idealnie +/-

To wszystko z 2 demka. Powinno wystaczyć.

• Lubię to! 7
Opublikowano

0:49 Nienaturalne zachowanie sprawdzanie palacy przy wejsciu na site może przypadek ale wyglądalo jak by dokladnie o tym wiedział
1:43 Dziwne zachowanie w palacach troche spanikował gdy wychylał przeciwnik
6:50 Leci z nożem przez palace gdzie zawsze gdy za rogiem stoi przeciwnik o ktorym nie może wiedzieć to od samego wejscia leci na shifcie 
7:48 Idealny skan celownikiem na model przeciwnika przy wychodzeniu z palaców
8:16 Sprawdzanie celownikiem przez sciany na midzie gdzie znajdują sie przeciwnicy 
8:27 Tutaj już totalnie spalona akcja po niej bym był w stanie bezpośrednio banować nie miał prawa wiedzieć o przeciwniku a wychodząc z konektora wcelowal idealnie na model glowy przeciwnika stojącego na bs a
10:32 Skan przez smoke na przeciwnika z palaców

Grasz bardzo ostrożnie ale nie da się cały czas o tym pamiętać i doskonale widać że posiadasz wh 

Ban zostaje.

• Lubię to! 5
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.