Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

p3.png

Bardziej cieszy Cię osiągnięcie celu czy droga do niego?

• Lubię to! 9
  • Uwielbiam 4
  • Premium
Opublikowano

Bardziej chyba droga do osiągnięcia celu. Samo osiągnięcie nic nie daje to, że dostanę jakiś puchar za 1 miejsce czy jakieś pochwały to nie zmieni tego, że pracowałem na to tyle czasu. 

• Lubię to! 7
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Dla mnie zarówno osiągnięcie celu, jak i droga do niego mają swoje znaczenie. Oczywiście, cieszę się, gdy udaje mi się osiągnąć zamierzony rezultat - to moment satysfakcji i poczucia spełnienia. Jednak równie ważna jest dla mnie sama droga do tego celu. To właśnie w trakcie pracy nad nim uczę się nowych rzeczy, rozwijam umiejętności i poznaję siebie lepiej. Ten proces jest dla mnie cenną lekcją życiową i często stanowi większą część mojego doświadczenia niż sam moment osiągnięcia celu.

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Dla mnie osiągnięcie celu jest czymś co mnie bardziej cieszy jednakze z natury potem wiem, że zapominam o tym i cieszę się bardziej z drogi jaka musiałem przejść by ten cel osiągnąć. Jest jak jest niestety

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano
56 minut temu, czak napisał(a):

Oczywiście, że osiągnięcie celu. Nie każda droga jest fajna. :)

otóż to 

• Lubię to! 7
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Osiągnięcie. :pepel:

• Lubię to! 8
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Cel jest tylko możliwą nagrodą za włożony wkład

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Osiągnięcie celu.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Osiągnięcie celu, ale droga też jest ważna- fajnie widzieć postęp małymi krokami

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.