Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Problem został rozwiązany przez MLK., Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis Twojej uwagi:  Dziś z ciekawości zmieniłem sobie pozycję 3 oraz 4, która kryje się po /ikony, aby zobaczyć jak to wygląda i jaki ma wpływ. Zauważyłem, że gdy próbuję przywrócić pierwotne ustawienia, aby zarówno podłożona bomba, jak i bonusowa skrzynka, były w pozycji "włączona", to funkcjonuje to jedynie na jednej mapie. Po każdej zmianie mapy lub wejściu na serwer, obie pozycje powracają do stanu "wyłączonego". Ponadto, chciałbym zaznaczyć, że częsta konieczność ręcznego ustawiania tych parametrów staje się dość uciążliwa. Zależałoby mi, aby ta zmiana została wprowadzona na stałe, eliminując potrzebę ciągłego manualnego dostosowywania się po każdej zmianie mapy lub wejściu na serwer.

Dodatkowe informacje / ssy: image.png.5cfe4dcbc10233754ad5b78f9edaf6ae.png

• Lubię to! 1
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Obecnie nie mamy zamiaru wprowadzać już większych zmian w systemach COD'a przed nowym sezonem. W tej chwili jest wiele ważniejszych spraw do ogarnięcia. Jeśli znajdzie się czas to poprawa tego systemu pojawi się w nowym sezonie lub lekko po jego rozpoczęciu - w obecnym, nie ma mowy.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.