Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
lexus_1403.

Odwołanie od bana - ✞𝔹𝔾𝕌✞

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  Miauem nick BGU ale teraz mam Artix 

Data/Mapa:  15:58 / 09-02-24 mirage

SteamID: STEAM_0:0:717994451

Serwer (mod):   onlymirage                            

Opis sytuacji: Nie pamiętam dokładnie ale coś było że gość miał AWP I przy Celował to tam wstałem trochę i czekają aż on wyjdzie i go zabiłem a później dostałem info że ktoś z connekta idzie to się w Celował am i też go zabiłem

• Przykro mi 1
  • Inwestor
Opublikowano

Link do pierwszego demka : http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240209-1445-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE______SKINS_KNIFE_RANK_VIP__PL_.dem.zip

Podejrzane / Spalone akcje z mojej strony :

45:36 - Strzelasz się z własnym chłopem nagle obracasz się wyskakujesz za filaru zauważając ( przez ściane ) gościa który wchodzi do pałacu wycofujesz się i wychylasz? dziwne..
46:55 - Przyglądasz się przeciwnikowi ( przez ściane ) który jest w pałacu chowasz się i pikujesz fajkując odrazu z rozpoczęciem rundy skąd ten pomysł? runde temu był czas na strzelanie z sojusznikiem...
50:10 - Dziwny pik gdy zauważyłeś ,że kolega ma snajperke nagle cofasz ,żeby cie nie zabił...?
50:34 - Tutaj wiesz ,że wyjdzie schodami wcelowywujesz się w schody a już 50:38 - miał wyjść schodami spad na dół i wychylił obok schodów celowniik szybciej poszedł niż widziałeś przeciwnika... może słyszałeś go? (Akcja magia)
51:45 - Widzi ,że przeciwnik wchodzi podest więc wycofuje się i wyczekuje godnej pozycji do strzału aż wychyli ( napewno nie słyszałeś ,że wchodzi )
52:00 - Szybko oddany strzał + 52:06 - idealnie wcelowany w drugiego ze strzałem skąd wiedziałeś ,że się pojawi przecież go ani nie było widać ani słychać strzał oddany szybciej niż widziałeś przeciwnika..
54:00 - Dziwne celowanie przez ściane nie wiemy którego wybrać?
55:35 - Rozumiem ,że słychać skok na podest ale wszystkie pestki idealnie w chłopa wystrzelowane dodam ,że w smoke lucky?
55:55 - Powtarzamy sytuacje ze smoke idealnie wszystko w chłopa na koniec lekko zmienił kierunek celowania ,żeby nie było... a może nie wiedziałeś ,że smoke wystrzeli tak szybko już się wcelowałeś wcześniej?
56:10 - Co ty tak się rozglądasz po tych ścianach nie wiem gładź żle wyszpachlowana czy jak?
56:53 - Nawet się nie rozglądasz czy ktoś jest wokół ciebie + wiesz ,że przeciwnik znajduje się za boxem nie kładziesz standart ,żeby nie wychylił i cie zastrzelił tylko w panice biegniesz za boxa się schować nawet nie wiesz ,że za poprzednim boxem nie ma planta xdd .... HIT..
57:05 - Rozglądamy się gdzie idzie rywal ,żeby go za szybko nie minąć niestety drugi wybiegł :)

Link do drugiego demka : http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240209-1543-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE______SKINS_KNIFE_RANK_VIP__PL_.dem.zip

Podejrzane / Spalone akcje z mojej strony

2:38 - A co tutaj się wydarzyło czemu nie biegłeś do pałacu? zauważyłeś ,że przeciwnik jest już blisko i postanowiłeś się wcelować i udawać jak gdyby nigdy nic? ( mega spalona akcja... ) 
3:30 - Szybko szybko ,żebym zdążył za filar zanim mnie zobaczą xd śmiech...
6:05 - Tutaj to już perfidnie jakbyś wiedział ,że wychyli w żadnej akcji tak nie biegniesz z celownikiem i nagle ci coś się pokolorowało ,że pobiegne tak wcelowany?
6:18 - A to co to? strzelasz na siłe by zabić?
6:35 - Fajne 2 skany po modelu idealnie w model...
8:05 - I nagle nie pikujesz i sprawdzasz tylko wychylasz na przeciwnika no wiesz rozumiem ,że słychać ale nawet masz małe zawachanie na którego by tu wychylić :) 
11:20 - Jak pewnie wychyliłeś idealnie wiedząc ,że akurat tam jest przeciwnik tylko skąd?
11:35 - Wceluje się po modelu ale tam jest ściana :(
12:00 - Zobaczyliśmy ,że przeciwnik się do nas zbliża małym krokiem pewne obrócenie i wycofanie się z miejsca...
13:20 - Chcieliśmyu wyjść odrazu wcelowani na przeciwnika ale przeciwnik za ścianą hehhh słaby ten wallhack :( 
14:25 - Wiemy ,że przeciwnicy idą pałacem rzucamy smoke a 14:30 - to co się wydarzyło dyszał przy tobie czy jak?....

Pozdrawiam :hi::hi::hi:

Leek  

Decyzja 48h

• Lubię to! 3
Opublikowano

Od 14:25 to mogę wyjaśnić to się zablokowałem a widziałem na mapie bo już gram trochę w tą grę bo to jest drugie konto tamtymi skradli to miał około 4000 h po prostu strzeliłem no do reszty wiem że to dziwnie wygląda ale gram trochę w tą grę znam miejsca znam boksy więc można skanować po prostu w celu wy wuje w miejsce trochę czekam na nikogo nie ma to idę i też dostaję info od innych jeszcze idę się czasami na mapie wyświetlają bomba to też wiem np. Ze ktoś to zabrał to wychylam a niektóre strzały są w ron Domowe no spokojnie nie mam nic do ukrycia ale mógłbym prosić o drugą szansę jak już mówiłam gram w tą grę trochę znam miejsca wie gdzie można skanować i to jest słuchać to znaczy jak to trzeba bo tak ktoś ma awp I wcale wuje się to też to słychać jak już mówiłem nie mam nic do ukrycia i prosiłbym o drugą szansę

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240209-1445-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE______SKINS_KNIFE_RANK_VIP__PL_.dem.zip

45:36 sprawdził skokiem, zobaczył -b
46:55 no to już dziwne, mocne +/-
50:10 niby widział, niby słyszał strzały, -b
50:34 no timeing idealny, małe +/-
51:45 po prostu wycofał, -b
52:00 trochę dziwna akcja, celownik zdaje się nie być na głowach +/-
54:00 -b
55:35 raczej lucky -b
55:55 ---
-/+
56:53 no cała akcja od momentu wzięcia paki dla mnie dziwna, nie sprawdza schodów w zasadzie nic nie sprawdza, a celownik zdaje się być przy tickecie, w dodatku te omijanie przeciwnika -/++b

http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240209-1543-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE______SKINS_KNIFE_RANK_VIP__PL_.dem.zip

2:38 no bardzo dziwne, raczej infa nie było bo się wachał +b
3:30 1 widział, 2 słyszał -b
6:05 -b

6:18 nie wiedział, spalone +b
6:35  spalone +b

8:05 +/-----b
11:20 na boxy idealny peek na sciane +b
11:35 -b
12:00 mógł się spodziewać że bedzie peekował -b
13:20 mógł sprawdzać czy nie ma na prawo, małe
+/---
14:25 no idealnie zabił typa na lewo, a mógł być przed nim, raczej spalone +b

Gdyby nie te 2 demko, byłoby UB, brakowało takich perfidnie spalonych akcji w 1 demku, w 2 demie o wiele więcej podejrzanych momentów, strzelanie przez smoke, sciany i ten timeing.

9 godzin temu, lexus_1403. napisał(a):

jak już mówiłem nie mam nic do ukrycia i prosiłbym o drugą szansę

Nie masz nic do ukrycia ale prosisz o 2 szansę? to jak to w końcu jest? czysty, niewinny gracz miałby prosić o szansę, czy może cheater? 

Dodatkowo zdaje się że już masz aktywnego bana i leciałeś u nas na odpale

image.thumb.png.9f7582debfc475dac64a5756b062eb7b.png

image.png.6f5c037422e119ffcd9ebd543649a625.png

https://steamcommunity.com/profiles/76561199509214075

• Lubię to! 2
  • KAT 1
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.