Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: d0tekk.

Data/Mapa: 1.02.24 mirage

SteamID: butterfly42000000

Serwer (mod):   only mirage #1  ban od gusa                           

Opis sytuacji: wypisuje tutaj, o jeszcze raz przejrzenie demka, gus przejrzal mi je tak ze znalazl normalne, lub troche fartowne akcje i napisal ze to trigger albo aimbot, jak dla mnie zalosne 

1;55 - dzwiny peek cona i tap

celownik mi ani nic nie skacze, byl to normalny tap, a jakbys moze wogole obejrzal te demko na slowmo czy cos, zobaczyl ze slysze typa na 
schodach i przy conie, to co? mam na niego nie peeknac? nie rozumiem XD przejrzyj moze jeszcze te demko jeszcze raz?

2;48 aha czyli jednym z moim powodow do bana jest 131h w csie? no to sory ze zmienilem konto bo dawno na nim nie gralem
i wbilem sobie na serwer zeby kosa pomachac, co do dwoch tapow. oboje maja totalne low, jeden dostal tapa zwyklego bez
jakis znowu skokow czy czegokolwiek drugi dostal w body i tez mial lowa, no mega dziwne te dwa fragi.

6;34 mordo ty ogladasz moje demko? jaka panika, mialem smoke myslalem ze ziomek patrzy mi tam, nie patrzal i mnie zabil
nawet sprawdzilem czy sie nie pomyliles z minuta i sekunda ale nie. no faktycznie panika mnie zjadala jak 150. obejrz moje demo jeszcze raz
i napisz mi jakis porzadny podpunkt.

10;30 no i co ze stoje afk? jesli jest to karalne to przepraszam kazdgeo kogo tym zranilem, a tak powaznie to robilem sobie
popcorn z tego co pamietam. przepraszam ze bylem glodny i chcialem cos przekasic :(((

19;00 ja nie wiem czy ty powaznie oceniales to demko ale mam wrazenie ze nie. nie patrzalem tam bo na schodach stoi mi ziomek
i od ct tez idzie kolejny, wdodatku nie wiem jakby ktos tam byl to bym dostal plecy i tyle 

19;05 aha no i co? nigdy nie miales lucky akcji ze sprzedales pare tapow albo zrobiles noscope? XD po drugie jakim cudem 
jakbym mial aimbota mialo by mi strzelac noscope, musialo by mi chyba na jego glowe lockowac czy cos

23;05 jaki trigger co? jakie ty demko ogladasz bo mam wrazenie ze naprawde nie moje, jesli chodzi ci o ten dziwny przeskok
na dol to mozesz zauwazyc ze chwile stoje w miejscu bo mam czesto lagi, u mnie to wyglada tak ze wale moonwalka lewo prawo
a na demku lub spectcie tak jakbym mial spinbota i walnal 180 wszedl w sciane po czym by mnie teplo, nie jest tak zawsze
ale przewaznie tak, po drugie aimbot chyba lockuje NA typa a nie za niego?? nie wiem znowu jaki trigger czlowieku XD jesli
czyta to ktos kto sie zna i ma overwatcha to niech przejrzy mi to ktos inny. 

32;23 faktycznie dzwiwny ten frag jak hoho, nawet juz mi sie nie chce rozpisywac kolejny raz, no chlop podskoczyl i nawet flicka tam nie ma

33;36 powiedz mi gdzie stoisz w underze? no albo do prawej albo do lewej, gdzie celujesz jak wchodzisz do undera? tez albo
do prawej albo do lewej, prosta pila jakby byl po lewej by mnie zabil a ze wcelowalem sie do prawej to go zabilem no nie wiem
mialem sie modlic do niego?

35;18 dobra, prosze teraz paru innych adminow, zobaczcie sobie na ta minute i powiedzcie mi jakie drgania, XD 

43;10 blagam cie stary, nie widzisz kul ktore leca? widac i slychac ze gosciu strzela to czemu mam nie strzelic nie sprobowac
szczescia? no jaha ze strzelilem , glupi by nie strzelil. kolejny kill, jakbys ogladal moje demko wogole widzialbys ze czesto
strzelam przez smoke, w tym momencie gosc wali do mojego i widze ze sie strzelaja to mowie znowu strzelam i zabilem, faktycznie dziwne
te kille.

podsumowywujac, nie wiem kto mi te demko sprawdzal, ale wpisal byleco byle napisac, nie wnosze odrazu o unbana tylko zeby
jakas kompetenta osoba sprawdzila jeszcze raz te podpunkty i wogole cale demko, zycze milego dnia i pozdrawiam

MLK.  

Posiadasz już aktywne odwołanie. Czekaj na decyzję i nie pisz zbędnych tematów.

• Lubię to! 1
  • Haha 4
Opublikowano

Temat w koszu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.