Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: vlonne thug

Data/Mapa: 22:22 / 28-01-24 Mirage

SteamID:  76561199554135256

Serwer (mod):  Mirage #1                             

Opis sytuacji: Zabilem (chyba admina) wjezdzając do pałacu na starcie rundy, zdążyłem wyjść z pałacu, i patrze ze dostalem bana (za wh) 

• Lubię to! 2
Opublikowano

link do demka: http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240128-2143-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE______SKINS_RANK_VIP__PL_.dem.zip
@  Bigaj

4:32 - dziwny szybki tap na midzie na boxa gdy typ zaczal pikowac.
5:40 - pewny podjazd mida jakbys wiedzial ze gosciu stoi na zakrecie + nie sprawdzasz wnęk.
10:45 - dla mnie rzecz dziwna ze przebiegasz sobie przy ławce na A i nie patrzysz rampy czy ktoś stoi, jakbyś wiedział że nikogo tam nie ma.
10:54 - peek na mida i dziwny head z deagla
15:10 - jedziesz ramke z xm i dziwnym przypadkiem kazdy head z pompy trafiasz
18:05 - kolejny prefiera na goscia ktory stal na przejsciu przy drzwiach na rampie.
18:11 - prefire na goscia
22:30 - wychodzisz dziwnie przypadkowo wcelowany na gościa gdzie również nie patrzysz czy ktoś plecy patrzy.
23: 25 - wcelowany do palacu za drugim razem peekujesz i tapujesz w niego.
23:50 - podchodzisz pod zakret i biedzesz ak z kosy gdy typ sie zbliża.
27:30 - flick na goscia pod schodami.
34:58 - dwa tapy w pałacu i to w biegu (z ak jak widac w wcześniejszych rundach Ci nie idzie (triggerbot?)
35:03 - tap na goscia ktory przebiegal z site pod schody.
36:25 - dziwne podejscie pod typa ktory byl afk
37:25 - znow pushujesz rampe, pickujesz na pelnej rampe do lewej z uspem i zabijasz goscia gdy wiesz ze tamten sie cofnął
39:13 - ban

Bigaj  

48h

• Lubię to! 2
  • Wow 1
Opublikowano

Z całym szacunkiem do admina ale te minutki są całkowicie normalne praktycznie nie można się do niczego przyczepić, pozwoliłem sobie trochę skrócić akcji gdyż gracz jest czysty.

4:32 - wiedział o nim słyszal kroki normalna reakcja
5:40 - jest to początek rundy biegł od razu mida nie miało prawa być nikogo na zakręcie
10:45 - nie za bardzo wiem o co miało tutaj chodzic nic podejrzanego
10:54 +/- tutaj ładny head lecz mógłbyć to przypadek
15:10 - 
18:05 - zwykła akcja doskonale słyszy skaczących przeciwników 
18:11 -
22:30 - no robił plecy na apary na b na prawde normalna akcja widział przeciwnika na samochodzie zaczął strzelac
23:25 - słyszy przeciwników w palacu zwykły skan przez smoke
23:50 +/- ale bardziej na - wygląda dziwnie ale wiedzial że są przeciwnicy na midzie i mogą wychylić

Opublikowano

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.