Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: nostalgia 
Imię: Kacper
Link do profilu Steam oraz 
SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199600674757/
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Bardzo dlugie. Pełniłem wyżej wymienioną funkcje dosyć długo na serwerach typu gomod/diablomod przez kilka dobre lat, co dzięki czemu pozwala mi śmiało powiedzieć że posiadam ponadprzeciętne doświadczenie na tej że randze.
Staż na serwerze: Zacząłem grać tydzien po starcie serwera wiec nie jest on az tak długi.
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Serwer jest stosunkowo nowy i przechodzi przez niego masa nowych graczy. Jednakże trafiają się też osoby które wchodzą na serwer uprzykrzać grę innym. W godzinach kiedy ja przesiaduje na serwerze jest mało adminów przez co nie zawsze udaje się wyeliminować potencjanego podejrzanego z serwera. Tym samym jest to główny powód dla którego chcę zostać administratorem u was - chce pomagać innym na korzyść serwera oraz skutecznie eliminować graczy którzy nie trzymają się ww. zasad.
Kontakt: PW / Forum / Steam / Discord
Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 7 na spokojnie.
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Przyjmę Cię na okres próbny - 2 tygodnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Witam tymczasowo w ekipie. Zgłoś się do mnie na dc.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.