Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cichy zaułek, we wsi położonej z daleka od miasta. Z dala od irytujących ludzi.

Opublikowano

Zdala od ludzi gdzieś na wsi w pięknym domku wraz z kotkiem 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Z Igorkiem, będziemy mieszkać w naszej willi w Paryżu, działać społecznie, bawić wnuki i za********e się bawić 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Daleko od ludzi, we własnym domku.

• Lubię to! 3
Opublikowano

zalezy na co pozwoli mi zdrowie ale nie planuje zmieniac swojego trybu zycia wiec aktywne zycie do konca dni

• Lubię to! 2
  • Inwestor
Opublikowano

Ja nie wyobrażam sobie na starość zamieszkać na wsi, ale to może wynika z tego, że jednak przez większość życia spędzałem w mieście. Na starość jednak potrzebowałbym tego komfortu, mieszkania z windą w centrum, co umożliwiałoby najbliższy dostęp do tramwajów, dostęp do praktycznie każdego sklepu w pobliżu, jak i mieć dostęp do lekarzy w zanadrzu, bo w starszym wieku należałoby dość często się badać i takiego poczucia że nie jestem sam gdzieś na odludziu, tylko w mieście, gdzie w razie jakichś nagłych problemów mogliby udzielić pomocy, czy zareagować. Życie na wsi zdecydowanie utrudniłoby tą sprawę, wszelkie dojazdy, a też w starszym wieku z czasem spada koncentracja, więc jazda samochodem też byłaby w tym wieku mega uciążliwa, a przeprowadzać się tylko po to żeby doznać ciszy, to mało przekonujący argument i w zasadzie jedyny plus, bo zdecydowanie widzę mnóstwo minusów, między innymi powody które opisałem powyżej. Mieszkając w mieście z ludźmi przecież nie trzeba się spotykać, choć mimo wszystko kontakt z drugim człowiekiem bądź sąsiadami to też istotna kwestia. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

3 rozne opcje, albo jej nie bedzie, albo bede szczesliwie patrzyl na wnuki w domku na wsi albo w willi popijajac drina drozszego niz moj aktualny komputer

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.