Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: 
d0naT

Imię: 
Kacper

Link do profilu Steam oraz SteamID:
https://steamcommunity.com/id/tradeban76561199031664571/

Jakie jest Twoje doświadczenie?:
 3 lata temu współpracowałem z jedną z sieci stojących na Counter strike jako grafik, oraz jako serwer Mod.
Przypomnienie zasad, AMXX to tylko pare minut, więc doświadczenie jakieś tam posiadam.

Staż na serwerze: 
Aktualnie Staż nie mam zbyt duży bo gram od 5 dni, lecz gram prawie po 3-5 godzin dziennie, więc to wpływa na długośc stażu.

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: 
Widze ze zza dnia nie ma żadnego administratora na serwerze, a grają takie za przeproszeniem "Dzbany" co 
wyzywają każdego bo zabiciu go :) i nikt tego nie ogarnia.

Kontakt:
Forum, discord
Discord: d0naT 

Mutacja głosu (TAK/NIE): 
Tak

Skala znajomości obsługi admina (1/8):
 4/8? jakoś tak moge to ocenić

Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):
Czytałem, lecz do przeczytania jeszcze i będzie ogarnięty / TAK

image.png

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ogólnie to tak, co mnie zastanawia to dlaczego grasz na NS'ie zamiast na koncie steam.

image.thumb.png.724c7af46a5a6eb0c67169aa9d1b5f47.png

Kolejna rzecz to posiadanie VAC na koncie steam, gdzie w wymaganiach na podanie o admina jest napisane, że "Brak jakichkolwiek blokad VAC. "

image.thumb.png.b17a27a983f10ed5983e293cb9aafa7a.png

Na plus doświadczenie, staż na serwerze oraz to, że dużo na nim przebywasz. Moja ogólna decyzja na podstawie powyższych argumentów to jest nie. Gdyby nie ta blokada VAC i to że nie grasz na steamie to byłbym przechylny w sposób pozytywny.

Opublikowano
10 minut temu, Fluffy D. Tail napisał(a):

Ogólnie to tak, co mnie zastanawia to dlaczego grasz na NS'ie zamiast na koncie steam.

image.thumb.png.724c7af46a5a6eb0c67169aa9d1b5f47.png

Kolejna rzecz to posiadanie VAC na koncie steam, gdzie w wymaganiach na podanie o admina jest napisane, że "Brak jakichkolwiek blokad VAC. "

image.thumb.png.b17a27a983f10ed5983e293cb9aafa7a.png

Na plus doświadczenie, staż na serwerze oraz to, że dużo na nim przebywasz. Moja ogólna decyzja na podstawie powyższych argumentów to jest nie. Gdyby nie ta blokada VAC i to że nie grasz na steamie to byłbym przechylny w sposób pozytywny.

Zacytuje to tak
Nie posiadam gry na STEAM < A drugie to "VAC" był zza czasów jak ludzie dostawali bany za nic, otrzymałem wiele "zgloszen" zbyt dobrego grania i takie były rezultaty. Niestety bana się zdjąc nie da i taka lipa z tym jest

• Haha 3
Opublikowano

W wymaganiach na admina jest jasno określone "Brak jakichkolwiek blokad VAC". Posiadasz konto steam z blokadą VAC oraz grasz na nsie, więc dyskwalifikuje Cię to z możliwości pełnienia funkcji admina serwera.

Dziękuje za złożone podanie.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.