Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Bywalec
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Nick oskarżonego: @  dejmano @  kejmaN.

Powód: Manipulacje, przerabianie ssów, brak wywiązywania się z obowiązków, brak jakichkolwiek reakcji na zachowanie braci mimo łamania przez nich regulaminu (dejman->kejman | kejman->dejman)

Dowody:

Spoiler

image.png

image.png

image.jpeg

image.png

image.png

Wpis, za który użytkownik nie został ukarany mimo zgłoszenia:

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Opis sytuacji: 

Nie mam pojęcia chłopaki, czemu Wy macie tak wysokie rangi z takim myśleniem. @  dejmano siedział i nic nie robił przez kilka miesięcy, administracja daje mu 8 szasnę, bo "kiedyś robił". Drugi siedzi i rozdaje warny za coś, co razem z bratem "podrobili" i to w dodatku marnie — weźcie lekcje od jakiegoś grafika, jest wielu fachowców. :okok:

Jeżeli coś Was boli, macie problem do mnie to, zamiast latać prawo, ledwo i robić taką pętlę, napiszcie na DC, kontakt jest taki ciężki? Chyba nie, a widzę, że macie ewidentny problem po ostatniej skardze, która jak wiemy sami była słuszna (wystarczy spojrzeć w logi i Twoje zaangażowanie dejmano). Ja jestem chętny, żeby z Wami porozmawiać co Was boli, jaki macie problem, myślę, że lepiej to wyjdzie niż nędzne dodawanie warnów, które w dodatku jest bez sensu. Dodam od razu, dejmano nie tłumacz się w razie w, że nie miałeś co robić, czy też nie miałeś czasu, bo sam wrzucałeś tematy z tej całej śmiesznej gierki w CS'ka, mogłeś odpuścić sobie kilka gierek i ruszyć dupę, żeby np. zmienić ogłoszenie, które mogłeś zmienić — miałeś dostęp, ale tak, tak "nie mam czasu", "nie mam co robić". Najpierw obowiązki, a potem odpoczynek, tak chyba działa życie, tak działają dodatkowe obowiązki, które przyjmowałeś.

Zanim we dwóch zaczniecie pisać "faworyzacja", tak jak dejmano napisał w tym temacie, to dodam od siebie — sam napisałeś treść, która prowokuję m.in. mnie, bo dobrze wiemy w kogo uderzałeś, a po dosłownie 20 minutach, gdy napisałem swoją wiadomość, otrzymałem warny do Twojego brata @  kejmaN. , niestety chyba za ten wpis co dodałem, ale do niego przejdziemy sobie w późniejszym etapie. Trochę dziwne, że dajecie ostrzeżenia za coś, co sami robicie, nie uważacie? Oczywiście post zgłoszony po odsiedzianej "karze" :KEKW:

Gdy zaczniecie wyciągać swoje asy z rękawa, to od razu Wam je wybije z rączki. Po otrzymaniu ostrzeżeń od @  kejmaN. , jak sam potem pewnie chcesz napisać, cofnąłem je tylko dlatego, żeby zrobić sobie screeny owych notatek, postów, wpisów itp. Wiemy, że chłopaki macie problem do mnie, więc lepiej zrobić tak, niż jakby jakimś cudem potem notka zostanie edytowana, bądź wpis na czacie został magicznie zmieniony na coś innego, łatwo się domyślić, że z tych rzeczy nie ma dokładnych logów z poprzednią treścią. (przykład w ssie #4) Oczywiście, że tak nie powinienem robić, bo tak nie można, przyznaję się do winy, jeżeli będzie trzeba poniosę konsekwencje. Następny Wasz asik z rękawa, to pewnie będzie moja wypowiedź w podaniu @  DIESEL. na moderatora, niestety popełniłem błąd, za który moderatorzy (wtedy globalni), nie ukarali mnie, a powinni (woleli edytować ssa :kekl:), edytowałem swój post, po wpisie dejmano, który aktywnością nie świeci(ł), a próbuje mówić o kimś, że np. się nie wyróżnia na tle innych :sadKEKW: dejmano, Ciebie połowa nowych graczy jak nie więcej nie zna, więc proszę next time wymyśl better argumenty.

Zanim przejdziemy do sedna, to jeszcze dodam, zanim napiszesz, że mam skrócony czas bana etc. Na sam start dałeś mi 2+1 warn, który zablokował mnie do godziny 18:xx, oraz blokadę pisania do godziny bodajże 00:xx. Mam wszystkie rzeczy na mailu, jeżeli osoba rozpatrująca będzie chciała zobaczyć, to bez problemu podeślę kopie maila.

Nie wiem co tam jeszcze znajdziecie, szukajcie — tylko nie wrzucajcie rzeczy z dc, bo padnę ze śmiechu :okok: no i nie podrabiajcie ssów, bo to bardzo niemiłe zachowanie.

A teraz w sumie do sedna.

Dlaczego zostałem ukarany za sfałszowanego screenshota, który został przerobiony na 99,9% przez braci? SS od nich znajduję się w dowodach oznaczony #2, jest on mierny, ale ktoś mógłby uwierzyć, że coś takiego napisałem, żeby zaatakować chłopaków. Niestety bądź stety nie miałem takiego zamiaru, ani nie pomyślałem wtedy nawet o nich (mam ciekawsze rzeczy niż myślenie o nich xD) Prawidłowa rozmowa znajduję się na ssie oznaczonym #3 bądź pod tym adresem url oraz tym                      (archiwum). W którym momencie Was sprowokowałem? Dlaczego otrzymałem za to ostrzeżenie? Jeżeli za inną wiadomość na czatboxie, to proszę o pokazanie dowodu, abym mógł się do tego odnieść, każda osoba otrzymująca ostrzeżenie powinna otrzymać dowody, za co je dostaje.

Następna sprawa z ostrzeżeniem, które otrzymałem. W którym przyjacielu mój drogi momencie wyciągnąłem coś z administracji? Widzisz, abym w niej się znajdował? Nie mogę już napisać do osób z forum, że jesteście ludźmi, którym ufać jest bardzo ciężko, dlaczego? Podrabiacie ss'y xD Więc w skrócie napisałem to w pytaniu dnia, aby ludzie z forum mogli zobaczyć jakich wspaniałych mieliśmy w tamtym okresie globalnych moderatorów. A czemu dodatkowo wspomniałem o Waszej pracowitości? To chyba już wyżej wyjaśniłem w temacie dejmano, następnym razem również warnuj swojego brata, który również prowokuje (1 wpis wyżej) :kekwpop:

Tyci temacik, dlaczego, gdy daliście mi warna, nie potrafiliście uspokoić ludzi na czacie? Ludzie w skrócie robili gówno, a Wy siedzieliście i mieliście to w dupie. Musiał specjalnie interweniować @  czak , bo Wy tego nie potrafiliście zrobić. Ile czasu jesteście na rangach? Ciężko Wam ludzi ogarnąć? Jeżeli tak to chyba nie powinniście się znajdować na tych rangach.

Zalecane archiwum wiadomości chatbox od 24/01/24 12:11 PM do 24/01/24 01:25 PM. Myślę, że jeszcze dalej, ale szkoda mi szukać, bo sami dobrze wiecie co robiliście w tym czasie :okok:

Chyba ostatnie, bo szkoda mi na Was czasu, wole iść poprawić coś na serwerze niż dalej Was pogrążać.

Dlaczego czepiacie się wpisów, które znajdziecie w dowodzie nr #3? Na czacie już nie możemy się "powyzywać" z kolegą? Tego nawet wyzywaniem nie można nazwać XD Jeszcze troszkę czasu minie i niedługo rozmowy na czacie będą wyglądać:
User 1:
"hej co tam?"
User 2:
"No spoko, a u Ciebie?"
User 1:
"No jest git, dzieki, że pytasz".

Chcecie, żeby na tym kończyły się dyskusje na czacie? Bo w aktualnym momencie to Wy na nic ludziom nie pozwalacie (kieruje to tez do reszty administracji), a nie przepraszam... Pozwalacie, ale gdy są to osoby przez Was lubiane, bądź je znacie i stwierdzacie, że niech sobie piszą, ale gdy przychodzi moment, gdy ja Wam zgłaszam wpis na czacie, który mnie atakuje to Wy nie potraficie zareagować dlaczego? Nie lubimy się, ale chyba trzeba umieć działać równo, a nie "nie chce mi się" "mój kolega/koleżanka". Pytam więc, dlaczego nie potrafiliście ukarać osoby, która mnie atakowała, a mnie z dupy, po sfałszowanym ssie warnujecie? XD Bawi mnie ta sytuacja. Oczywiście nie będę rzucał słów na wiatr, ciężko mi zweryfikować, czy chociaż 1 wpis został ukarany, jeżeli tak traktujecie chatbox'a, bo w żadnym ostrzeżeniu nie widzę dowodów, aby pokazać użytkownikowi, za co został ukrany. SSy wrzucam w dowodach od #6-#11. Jeżeli po X czasie administracja chce ukrać ludzi, ssy archiwum jest dostępne.

Generalnie to wnoszę o ukaranie chłopaków, jeżeli nie chcecie dać im degradacji, bo są tak ważni i tak dobrze pracują, to wymyślcie coś, co będzie adekwatne do tego co robią / będą robić / zrobili. Ja swoje odsiedziałem. :itsok:

• Lubię to! 8
  • KAT 3
  • Haha 5
  • Wow 1
Opublikowano

Zacznę od tego, że Paweł zaczyna manipulować ludźmi i oczerniać moją osobę. Wymyśla bzdury na mój temat, pisze, że przerabiam screeny z chatboxa, ale po co miałbym to robić? W jakim celu? Ty zaczynasz prowokować nagminne, to Twoje hobby? Szukanie zaczepek w internecie? Zabolało Cię to, że mam dość klepania Ciebie po plecach? Ręka sprawiedliwości Cię złapała. Koniec takiego ulgowego traktowania, jesteś na równi z każdym innym, zwykłym użytkownikiem. Nie jesteś od nikogo lepszy, nie masz większych praw ani możliwości, to Ty sam w głowie sobie powiedziałeś, że jesteś nadto. Łamałeś regulamin cały czas, gdzie inni za głupie jedno słowo z wulgaryzmem czy prowokacją byli upominami. Ty czułeś się bezkarny. W regulaminie nie widzę żadnego wpisu, który zwalnia Cię z nieprzestrzegania któregoś z podpunktu. Jest całkowity zakaz obrażania innych użytkowników, nie obchodzi mnie to, czy jest to Twój kolega, czy robicie sobie to dla jaj. Takie teksty możecie sobie walić prywatnie między sobą, nie tutaj. Ciebie regulamin "jeszcze" nie dotyczył, do pewnego momentu. Miałem powyżej dziurek w nosie Twoich prowokacji i aroganckiego zachowania. Dlaczego nie potrafiłeś komunikować się tak jak inni? Z kulturą, bez zbędnych zaczepek. Tak ciężko dla Ciebie jest skonstruować zdanie bez obelgi czy prowokacji? Do czego to jeszcze miało prowadzić, może zacząłbyś najeżdżać na rodzinę publicznie, gdyby nie zostały wyciągnięte żadne konsekwencje. Bo ktoś Ci nie przypasował czy miał odmienne zdanie. Czasami ego warto schować do kieszeni i zachowywać się jak na cywilizowanego człowieka przystało. Screeny, które wysłałem do Administracji pochodzą z archiwum chatboxa (które są dostępne dla wszystkich, wstawię je wszystkie później na dole) oraz historii zakończonych zgłoszeń, więc nie rozumiem co masz na myśli z "przerabianiem screenów"? Tak tobie siadła psychika, że zaczynasz mieszać ludzi z gównem, by się wybronić? Z lekką ręką tworzysz zmyślone historie na kogoś, osobie, która w ciągu tylu lat budowała sobie nieprzeciętną opinię, ciężką pracą, zaangażowaniem, poświęceniem, wytrwałością i chęcią rozwoju, byleby wyjść na plus i przeciwstawić ludzi przeciw mnie? Aż tak nisko upadłeś? Znam Cię bardziej niż sobie myślisz, jeszcze za czasów MTG. Jeśli ta rozmowa stoczy się na złe tory, uwierz mi, jestem gotów zrobić wszystko, by obronić się przed fałszywymi zarzutami. Wygarnę na Ciebie wszystko, to, co robiłeś innym i w jaki sposób się zachowywałeś - nic się nie zmieniłeś, na dobre nie, na gorsze z pewnością. Tam mam jeszcze więcej dowodów. A, żeby oczyścić się z zarzutów, będę musiał to niestety zrobić, czy chcesz czy nie. Screenów z przeszłości i Twojej zrytej "głowy" nie będę prawdopodobnie wstawiać publicznie, no chyba, że Ty zrobisz to pierwszy. Historia Twoja sięga dalekiej przeszłości na katujemy, gdy jako pierwszy zacząłeś obrażać i prowokować ex-administracje mirage#2. Wiem co robili i w jaki sposób się zachowywali, ale regulamin nie zwalnia Cię z tego "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie". Po całym zajściu byłeś klepany po plecach, prawdopodobnie było Ci lepiej, gdy mówiłeś co leżało Ci na sercu. Tamta sprawa została zamieciona pod dywan. Ja o niej również o tym zapomniałem i się z tym pogodziłem, że nie zostaną wyciągnięte konsekwencje. Raz złamałeś regulamin, później zacząłeś robić to schodkowo. Potrafiłeś nazywać ludzi "tępakami" tylko dlatego, że ktoś miał inne zdanie, poważnie? Myślałem, że jesteś dorosły i umiesz przyjąć czyjeś odmienne zdanie. Tego niestety nie udowodnię, kto wie ten wie. Wtedy screenów nie robiłem, dlaczego? Dlatego, że to było rzadko. Ostatnia Twoja skarga na dejmana & legendar zakończyła się, została przyjęta. Od tamtej pory, gdy dejman postanowił zejść niżej z rangami, coś chyba w Tobie pękło, zgadza się? Nie mogłeś się pogodzić z tym, że zszedł on rangę niżej, liczyłeś na degradację i owację? Powiedz prawdę. Po Twoich ostatnich zachowaniach tak wnioskuję. Od tamtej pory zaczęły się jakieś dziwne teksty w stronę Globalnego Moderatora. W w/w skarge był schemat "atak w skardze - atak w odpowiedzi" - tam nie oszczędzaliście się w słowach. Jeden i drugi miał trochę racji. Były wycieki, teraz każdy o tym wie. Paweł, nie spodziewałeś się poniekąd, że dejman nie będzie się oszczędzał w temacie, prawda? Od tamtego momentu Ty, tak Ty, miałeś jeszcze większy problem do niego. Jeden z drugim się chwalił, że "napisałem tylko 30%". Teraz idąc dalej (po części mam nadzieję, że wszystko będzie zgodne ze schematem dat screenów). Zaczęło się od złożenia podania na moderatora przez DIESEL. Jest to Twój kolega, wnioskuję po stylu wypowiedzi. Tutaj załączam screena z Twojej wypowiedzi przed edycją - https://gyazo.com/adce09e46125395c7aa96fc8fad03991 Zauważyłem podanie, więc postanowiłem się przyjrzeć i dać swoją opinię na kandydaturze DIESEL. Brzmi ona tak (tutaj załączam screena ze swojej normalnej wypowiedzi, bez prowokacji, szczera opinia jak widzę te podanie) - https://gyazo.com/93d847a21f365307dac549e00b64b9d0 Nie było tam żadnego ataku na nikogo, dla Pawła jak zwykle coś nie pasowało, bo jak ktoś może tak szczerze o kimś napisać, nie zostawię tak tego. Po edycji, Twój wypowiedź była już prowokująca w stronę dejmana. (tutaj screen po edycji wypowiedzi - https://gyazo.com/36ae7e6912c8512afa43a463e9ff507e Znowu zaczynasz prowokować, sam sobie coś ubdzurałeś, że ta wypowiedź będzie poprawna. Tak wręcz nie było. Historia wpisów na chatboxie. DIESEL i Ty, drugi raz Ty, a on pierwszy raz zaczęliście rozmowę w sposób prowokacyjny, małe prowo, ale prowo, by rozkręcić dyskusję. Kpiący sposób na temat mojej opinii, bo nikt inny nie złożył podania na Moderatora (napisałem, że niemała liczba osób zasługuje, tutaj się pomyliłem grubo, nie było chętnych) i dalsza rozmowa rozkręca się coraz bardziej. Tutaj na screenie widać, że nie tylko dejmana masz na myśli, nawet i mnie. - https://gyazo.com/4b8b5816919347e827d4459b9c058643 Bo nie poparłem podania Twojego kolegi? Nie rozumiem dlaczego jeszcze mnie wziąłeś na swój celownik. W tym momencie miałem już dość Twojego niepoprawnego zachowania, postanowiłem dokonać sprawiedliwości. To, na co zasłużyłby każdy użytkownik - ostrzeżenia. Przekopałem całe archiwum Twoich wulgarnych wypowiedzi do innych osób, trochę ich się znalazło. Skleiłem wszystko w jednym zdjęciu i wysłałem do Administracji. Domagałem się również praw do nadawania ostrzeżeń Technikom Forum, gdyż nie należą do Administracji, a Moderator powinien mieć takie przywileje. Nie minęły nawet 24 godziny, sprawy, które były załatwiane prywatnie, miały zostać prywatne. Tobie ciężko trzymać język za zębami, wcześniej też tak robiłeś, cusz. Niektórzy ludzie się zmieniają, niektórzy nie. Po jakimś czasie widzę zgłoszenie wpisu na chatboxa, tam oczywiście Ty. Również prowokacja, wszędzie prowokacja. Trzeci raz zaczynasz. Tutaj jest screen tego zgłoszenia i opisu. https://gyazo.com/48da183ae65817188fef8f68a414d158 Tutaj daje potężną hipokryzją. Dlaczego, po co, w jakim celu, co Ci to daje? Nie umiesz przyjąć na klatę uwagi, co robisz źle, tylko szukasz dziury w całym? Zacznij się zachowywać jak na dorosłego człowieka przystało. Screen również poszedł dalej. Dostałem cynk, że Dudnes wyjaśnia obecnie tę sytuację, a Ty odwalasz manianę z rana na chatboxie. Wywlokłeś temat administracyjny na zewnątrz. Czwarta prowokacją rozpoczęta ponownie przez Ciebie. No proszę, kto by się spodziewał? Ktoś myślał inaczej? Bez powodu, dejman nawet palca w tym nie maczał. Kolejny screen - https://gyazo.com/9b960b87cdb62e7b2bf7e27a48710a8e KOLEJNA PROWOKACJA. I znowu się zastanawiam, co Ci to daje, w jakim celu jest to robione? Szukasz atencji? Współczucia, wsparcia? Kompletnie tego nie rozumiem. W tym momencie dostałeś ostrzeżenia za nagminne prowokacje, nagminne, bo było ich aż pięć. Pięć prowokacji w ciągu kilku dni od Ciebie, bez najmniejszego powodu. Pytanie na dziś, czytasz dejmana odpowiedź i po ledwo ponad dziesięciu minutach walisz swoją SZÓSTĄ i ostatnią prowokację, na którą Ci pozwoliłem, zanim zostałeś ostrzeżony i zablokowany. Myślałem, że coś Ci to ruszy w głowie, że zaczniesz myśleć logicznie, że przeanalizujesz swoje błędy, które zrobiłeś. Liczyłem, iż zauważysz swoją lekkomyślność i gorący łeb. A Ty w zamian obrzucasz mnie gównem na serwerowym discordzie. Nawet tam robisz dalej to samo, prowokacje lecą pełną parą. https://gyazo.com/9b5598aef9afbffe6aafa28edc9c8c7c Jeszcze masz czelność pi*******ć takie rzeczy, nawet nie wyśleś żadnego dowodu, że te screeny są edytowane. Nic, puste bezsensowne słowa. Byleby nastawić kogoś przeciwko niemu. https://gyazo.com/ef82a5f939cf3c7cff525d7fdd74f4ea Powodzenia, jeśli nadal będziesz robić, to co robisz, sianie fałszywych informacji, to zacznę upubliczniać Twoje zjebane zachowanie z przeszłości. Pamiętasz Karolcie? Paroma screenami mogę udowodnić, że manipilujesz ludźmi i masz coś nie tak z głową.
https://gyazo.com/0c154a1415d4f998364cb9c559867ddb Nadal oczerniasz mnie, a żadnego dowodu nie wyślesz. Zachowujesz się jak typowy patus, który łamie wszelkie zasady, byleby dać upust swoim emocjom, żałosny typ człowieka. https://gyazo.com/f74af9a3ff8b7c4de366162f77f6060e Nadal, tacy ludzie powinni być odseparowani od społeczeństwa. Od tego momentu, za te wszystkie nieprawdziwe i złe słowa, które na mnie wypowiedziałeś, będziesz trzymany krótko, bo na to zasłużyłeś. Każda niepoprawna wypowiedź będzie surowo traktowana, dopóki nie zmądrzejesz. W jednej chwili zniszczyłeś to, na co pracowałem tyle lat. Żadnej skargi na mnie nie było, dopóki nie pojawiłeś się Ty. Pamiętaj, karma wraca. Będzie bolało. Liczę na słuszne podjęcie decyzji. Wszystkie screeny Administacja dostawała na bieżąco, żadna moja wypowiedź w jego stronę nie była prowokacyjna. Zrobiłem co do mnie należało. Teraz kolejna kwestia Twoich słów "podrobionych screenów". Podrobionych? To zobaczmy w takim razie, które z nich były podrobione. XD Wszystkie screeny, które zostały wysłane do administracji wyglądają tak:

Otwórz zdjęcie

Otwórz zdjęcie

--- Użytkownicy prowadzą normalną rozmowę, Ty piszesz jakieś gó**o... 

Otwórz zdjęcie

Tutaj sklejka z obrazą:

Otwórz zdjęcie

Powiesz mi, że sam sobie przerobiłem to i nie pisałeś do innych "śmieciu, frajerze"? Dla innych wytykasz kulturę, a sam nią nie grzeszysz. Najlepszy jest ostatni tekst. Screeny były robione z widoczną datą, dlatego, żeby taki ktoś nie wmawiał innym, że są przerabiane. Może siedziałeś całą noc i edytowałeś każdy wpis po kolei, co? Byleby powiedzieć prawdę. Najlepszy jest ostatni widoczny wpis, bronisz się regulaminem, gdy ktoś napisze złe słowo. 

8 godzin temu, Paweł. napisał(a):

Drugi siedzi i rozdaje warny za coś, co razem z bratem "podrobili" i to w dodatku marnie — weźcie lekcje od jakiegoś grafika, jest wielu fachowców. :okok:

Pokaż mi te "przerobione screeny" jestem ciekaw co tam takiego sobie wymyśliłeś.

Jeżeli coś Was boli, macie problem do mnie to, zamiast latać prawo, ledwo i robić taką pętlę, napiszcie na DC, kontakt jest taki ciężki? Chyba nie, a widzę, że macie ewidentny problem po ostatniej skardze, która jak wiemy sami była słuszna

Ale kto ma i jaki problem? O czym Ty w ogóle mówisz człowieku. Ty jesteś odrealiony od rzeczywistości. To, że przestałem przymykać na Twoje zachowanie oko, nie oznacza, że mam problem. XD Dosyć ulgowego traktowania. Wszystko wyżej zostało doszczętnie wyjaśnione. 

Zanim we dwóch zaczniecie pisać "faworyzacja",

??? XD

Wiemy, że chłopaki macie problem do mnie,

Lekka poprawka. Ty masz problem do mnie, że wykonałem swoją robotę. Boli Cię dupa, że zostałeś przymknięty, aby sprawy administracyjne nie zostały zleakowane do końca. Dobrze wiemy, że jesteś inny, lubisz robić gównoburzę z nudów, powstrzymałem to, z czego jestem zadowolony. 

Brak opisu.

Brak opisu.

To tyle, nabierz trochę pokory. 

• Lubię to! 2
  • KAT 3
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Rok na katach bez większej dramy, rokiem straconym...

A więc tak, zacznę od tego i tego co przytoczył również @  kejmaN. :

Chyba ostatnie, bo szkoda mi na Was czasu, wole iść poprawić coś na serwerze niż dalej Was pogrążać.

Dlaczego czepiacie się wpisów, które znajdziecie w dowodzie nr #3? Na czacie już nie możemy się "powyzywać" z kolegą? Tego nawet wyzywaniem nie można nazwać XD Jeszcze troszkę czasu minie i niedługo rozmowy na czacie będą wyglądać:
User 1:
"hej co tam?"
User 2:
"No spoko, a u Ciebie?"
User 1:
"No jest git, dzieki, że pytasz".

Chcecie, żeby na tym kończyły się dyskusje na czacie? Bo w aktualnym momencie to Wy na nic ludziom nie pozwalacie (kieruje to tez do reszty administracji), a nie przepraszam... Pozwalacie, ale gdy są to osoby przez Was lubiane, bądź je znacie i stwierdzacie, że niech sobie piszą, ale gdy przychodzi moment, gdy ja Wam zgłaszam wpis na czacie, który mnie atakuje to Wy nie potraficie zareagować dlaczego? Nie lubimy się, ale chyba trzeba umieć działać równo, a nie "nie chce mi się" "mój kolega/koleżanka". Pytam więc, dlaczego nie potrafiliście ukarać osoby, która mnie atakowała, a mnie z dupy, po sfałszowanym ssie warnujecie? XD Bawi mnie ta sytuacja. Oczywiście nie będę rzucał słów na wiatr, ciężko mi zweryfikować, czy chociaż 1 wpis został ukarany, jeżeli tak traktujecie chatbox'a, bo w żadnym ostrzeżeniu nie widzę dowodów, aby pokazać użytkownikowi, za co został ukrany. SSy wrzucam w dowodach od #6-#11. Jeżeli po X czasie administracja chce ukrać ludzi, ssy archiwum jest dostępne.

Godzinę temu, kejmaN. napisał(a):

Miałem powyżej dziurek w nosie Twoich prowokacji i aroganckiego zachowania. Dlaczego nie potrafiłeś komunikować się tak jak inni? Z kulturą, bez zbędnych zaczepek. Tak ciężko dla Ciebie jest skonstruować zdanie bez obelgi czy prowokacji?

Język służy ogółem do porozumiewania, kiedyś na forum było mniejsze przyzwolenie np. na przekleństwa, administracja z tego zrezygnowała i mamy już nie pierwsze efekty. Jaki by ten język nie był, każdy lubi przeklinać, ale żeby nie potrafić zachować poziomu konwersacji i sobie śmieszkować na zasadzie "-neq kurwo", "-ryj frajerze", "-futuba jebie" i to na forum publicznym i twierdzić, że takie rozmowy są spoko to tego nie rozumiem albo jestem za bardzo boomerski. Tak jak wspomniałem wczoraj na czacie, może niepoprawnie, może nieodpowiednio ale możecie to posłać dalej, np. do Ośrodka Monitorowania Zachowań "... po to mamy jakieś zasady i różnimy się od czarnych, żeby był jakiś kurwa porządek", a wy robicie sobie jaja ze wszystkiego i uważacie, że tak jest spoko, a jak się zaczyna upominanie/warny to jest problem i potem dziwne prowokacje z narracją bo to kumpel i że zaraz może cenzurę najlepiej wprowadźmy i gdzie ta wolność słowa. I to jest przytyk ogólnie do dużej części użytkowników. Naprawdę to musi tak wyglądać? 

@  Paweł.  nie jesteś z nami od dziś, nie znam Ciebie więcej niż tyle co na forum, ale widzę twoje podejście i sam znasz swoje podejście do niektórych tematów i śmieszkowania z tego, czasami przeginając i wywlekając nie potrzebnie niektóre rzeczy. Jesteś pracowity, masz mega zaangażowanie i wkład w tę sieć, a zachowujesz się w tak nieodpowiedni sposób - to jest mega przykre z perspektywy mojej osoby - nie wiem co sobie myślą inni. Co do wypowiedzi np. w podaniu na moda - przecież każdy user ma prawo wypowiedzieć się tak jak uważa, a docelowo i tak rozpatruje podania administracja więc po co ta dziwna spina? Nie rozumiem. 3 punktowy warn za Twoje zachowanie, to za dużo. Zostanie tylko 1 punkt bo tu @  kejmaN.  ma rację - być może za późno to wszystko zaczęło się dziać i nie jesteś przyzwyczajony do kar, bo zawsze było inaczej... Co do zarzutów o fałszowanie screenów, ja nie widzę żadnego fałszowania - jeśli masz inne dowody - pokaż je, ogarniemy to za administracją. Co do Twoich zgłoszeń, często gęsto są rozpatrywane jeszcze za czasów jak byłem GM, pytałem czy coś z tym robimy - zazwyczaj kontekst był naciągany.

@  kejmaN.  nie zrobił w sumie nic takiego, prócz udowodnienia, w jaki faktycznie sposób zachowuje się @  Paweł.  ale pisanie, że wyciągniesz jakieś stare tematy, są nie na miejscu, chcemy konflikt rozwiązać, a nie pokazywać kto jakie na kogo ma haki. Gdzie te manipulowanie dowodami, zarzuty o przerabianie screenów? Nie widzę. Więc nie bardzo wiem jakie konsekwencje powinienem z tego wyciągnąć.

@  dejmano  za tą słowną zaczepkę nie może być nic innego jak ostrzeżenie do tabelki - masz długi staż, znasz zasady, a też bawisz się w dziwne gierki tworzone przez społeczność, nie może być przyzwolenia na coś takiego - dziś poruszymy temat tabeli ostrzeżeń

Reasumując - czat służy do luźnych rozmów - a nie wywlekania brudów i braku kultury -  z administracją i moderacją już była rozmowa zanim powstała skarga, podjęliśmy odpowiednie kroki, aby takich zachowań było jak najmniej i mam nadzieję, że takie sytuacje się uspokoją i nie będą się pojawiać. 

• Lubię to! 8
  • KAT 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.