Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość

bambi, Żabson, Szpaku, OKI, Białas, Taco Hemingway - DZIKI ZGON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skopiuję tu tylko opis filmu:

"Tekst oraz same flow wymyśliłem ja. Program AI dodał tylko barwę głosu raperów. strach pomyśleć co będzie za 10 lat po*****e czasy"

Co myślicie o tym wszystkim?

Opublikowano

Wow, nie spodziewałem się takiego efektu. Słychać czasami nienaturalność w głosie raperów przy charakterystycznych momentach (idzie to wyczuć znając ich styl głosu), ale naprawdę wielki podziw.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jakby temat jest trochę przerażający, ciekawe co na to artyści i czy jakkolwiek to próbuja egzekwować.

Opublikowano

Szczerze? Gdyby pominąć że takie kombo artystów prawdopodobnie nigdy nie powstanie i nie było sztucznego przejścia między dwoma beatami, to bym się nie skapnął. Jednocześnie zarąbiste, a jednocześnie przerażające.

• Lubię to! 1
Opublikowano
16 minut temu, Adik napisał(a):

Szczerze? Gdyby pominąć że takie kombo artystów prawdopodobnie nigdy nie powstanie i nie było sztucznego przejścia między dwoma beatami, to bym się nie skapnął. Jednocześnie zarąbiste, a jednocześnie przerażające.

Myślę, że to tylko kwestia poziomu twórcy. Gdyby to robił jakiś profesjonalista nie zorientowalibyśmy się w ogóle.

Teraz, czak napisał(a):

Ai wkrótce zastąpi wiele elementów naszego życia 

Zwykłe kasy samoobsługowe zastępują ludzi, rozwój AI i konsekwencje z tym związane to kwestia kilku chwil.

• Zasłużony
Opublikowano

Gdy AI rzeczywiście zajmie przejmować większość ludzkich prac, to zastanawia mnie czy nie wyjdzie to na dobre firmom, w których pracuje się jedynie fizycznie..

Większa płaca, pobór ludzi do takich prac.. kto wie :feelsweirdman:

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.