Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Zależy w jakim aspekcie się mówi. Można wydawać łzy ze wzruszenia co jest normalne według mnie.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano
1 godzinę temu, WZL napisał(a):

Zależy w jakim aspekcie się mówi. Można wydawać łzy ze wzruszenia co jest normalne według mnie.

Osobiście mam trochę innej myślenie niż kolega WZL, nie ma znaczenia czy to wzruszenie czy krzywda psychiczna czy cokolwiek innego, to naturalny odruch tak samo jak śmiech, który wcale nie oznacza słabości, a chwilowy stan, w którym nie możemy  z czymś sobie poradzić/zaakceptować.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
  • Donator
Opublikowano

Nie :ramjam:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Było takie pytanko już. Aż z ciekawości musiałbym zerknąć co wtedy napisałem, ale wracając - zależy od wielu czynników, jak npm płaczesz bo jesz coś ostrego to w pewnym sensie są, bo masz słabą tolerancję na ostrość :D

Pod kątem emocji raczej nie, choć Ci co beczą z byle powodu są jednak słabi psychicznie... Temat rzeka.

Opublikowano

nie. 

dla mnie jak ktoś płacze ze szczęścia czy ze smutku, to oznacza, że potrafi pokazywać swoje emocje i też, że jest wrażliwy i się tego nie wstydzi (:

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.