Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Twój nick: qfifi___

Nick podejrzanego: DeViqq

STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:1:650720558

Rodzaj cheata: Wallhack + ( nie wiem czy wspomaganie celowania też ciężko mi stwierdzić )

Data/Mapa: 20.01.2024r.

Serwer (mod): Cs2 mirage 

Dowody (link do demka): Tutaj zostawiam link do demka oraz opis od której minuty : http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240120-1942-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE______SKINS_RANK_VIP__PL_.dem.zip

31:40 - Niesamowity skok celownika na głowe...
32:20 - Tak jakby wiedział ,że przeciwnik wychyli + idealnie wcelowany we mnie w underze.
33:40 - Od początku wie ,że przeciwnika nie ma w underze pięknie wychyla dziwny przeskok celownika na głowe + wyczekanie kolejnego przeciwnika który wyskakuje ze smoke...
33:52 - Time Boga...
34:05 - ehe...
35:25 - Naprawdę szybki jest...
35:50 - Wie ,że przeciwnik wycofał wiec biegnie do przodu..
35:55 - Tak jakby wiedział ,że przeciwnik jest po lewej stronie..
37:36 - Dwa smoke mu nie straszne.. piękny time + ( twierdził ,że mnie widział gdy zapytałem go co to jest... więc się pytam gdzie? )
38:05 - Rozglądamy się gdzie przeciwnicy??
41:14 - A tu co się wydarzyło przez mury widzi?????????????? ( polecam prędkość 1/2 1/4 ) 
42:10 - Dziwne skoki celownika tak jakby jakieś wspomaganie na głowe albo ja ślepy już jestem o tej godzinie gdy to pisze.. :( 

Leek  

48h

• Lubię to! 2
Opublikowano

http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240120-1942-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE______SKINS_RANK_VIP__PL_.dem.zip

31:40 po strzale celownik do lewej strony +/-
32:20 -b
33:40 +b
33:52 -b
34:05 -b

35:25 +/-/+b
35:50 +b
37:36 do zrobienia -----/+b
38:05 dziwne w jungli jest to że jego temmate jest na blisko a on peekuje wcelowany w typa za sciana małe +/-

41:14 +b
42:10 -b

No generalnie podejrzany ma dużo timeingów dziwnych, tam gdzie nie ma przeciwników biegnie na kosie a tam gdzie są bardzo uważa. Często się chowa gdy ktoś peekuje i gra ostrożnie jednak niektóre akcje mówią za siebie.

Opublikowano

Gracz zbanowany.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.