Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: @  DIESEL.

Opis Twojej uwagi: Stale pojawiający się komunikat  [Amadeusz - 31] * M4lina. changed name to 60

Dodatkowe informacje / ssy: -

Opis Twojej uwagi: /staty i /rank pokazują ten sam komunikat wskazany poniżej. Natomiast obydwie komendy zupełnie inne mają swoje przeznaczenie.

Dodatkowe informacje / ssy:

» COD 301LVL «] [» COD 301LVL «] [» COD 301LVL «] Twoje najlepsze staty - 50 zabic | 10 HS | 10 zgonow.
[» COD 301LVL «] [» COD 301LVL «] [» COD 301LVL «] Zajmujesz 18 miejsce na 781 graczy w rankingu najlepszych stat.

Opis Twojej uwagi: Niedziałające top15

Dodatkowe informacje / ssy: Nie pokazuje łącznych statystyk najlepszych graczy.

Opis Twojej uwagi: Bonus exp - weryfikacja

Dodatkowe informacje / ssy: Z tego co zauważyłem to bonus exp (nie ten, który zwiększa się po zabójstwach), lecz ten stały potrafi być zawyżony bądź zaniżony z nieznanych mi przyczyn. Przez 5 rund miałem 44%, cofnęło się do 34% i podobnie w sytuacji jak miałem 38% i cofnęło mnie do 28%.

Opis Twojej uwagi: Poprawa respów na mapach

Dodatkowe informacje / ssy: Na większości mapach jest ograniczenie do rozgrywania w 20 osobowych zespołach.

Opis Twojej uwagi: Nie przenosi na specta.

Dodatkowe informacje / ssy: Komunikat na czacie jasno oznajmia, że gracz zostanie przeniesiony na specta, lecz tak się nie dzieje.

Spoiler

20240115160311_1.thumb.jpg.1887dea1e89dea9123227e1defdfadf0.jpg

Opis Twojej uwagi: Znikająca strzałka w hudzie przy nazwie klanu

Dodatkowe informacje / ssy:

Spoiler

20240114123209_1.thumb.jpg.6676755e4a59ae8be472db2749d3a67c.jpg

Opis Twojej uwagi: Po 22 nie ładuje się vip? Zauważyliśmy to dzisiaj na mapie vertigo.

Dodatkowe informacje / ssy: -

• Lubię to! 5
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.