Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Kacper

Powrót jednego z serwerów CS: GO? Ankieta, propozycje

Uruchomienie serwera CS: GO  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteś zainteresowany uruchomieniem serwera CS: GO i jednocześnie wyrażasz chęć do gry na nim?

• Tak
      14
    • Nie
      11

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

w związku z niewypałem serwerów społecznościowych w CS 2, zastanawiamy się nad włączeniem jednego serwera CS:GO. Konfiguracją zbliżonego do tego, co widzieliście u nas zawsze i prawdopodobnie z dodatkami VIP włączonymi dla każdego.

Pytanie do osób, które chciałaby na takim serwerze grać - jaki tryb Was interesuje?

• Lubię to! 4
Opublikowano

Zdecydowanie najbardziej brakuje Arenki według mnie.

• Lubię to! 6
Opublikowano

Najbardziej oblegane były mirki/arena. Według mnie, to są dwa najrozsądniejsze tryby.  Albo losowe moce. :peeposhrug:

//

Jednak zmieniam zdanie, CS2 mnie znudził totalnie i zniechęcił przez brak AC i sporej ilości błędów, a cofanie się do starej wersji, w którą mało kto gra, to jednak nie dla mnie. Nie będę grał na serwerze, jeśli takowy w ogóle powstanie. :peeposalute:

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Na pewno uruchomienie takiego serwera nie byłoby najgłupszym pomysłem tylko musiałbym to być tryb, który faktycznie przynosił aktywność. Tak jak mówił Kejman i Frycu, arenki zawsze były top.

• Lubię to! 4
Opublikowano
3 godziny temu, Frycu napisał(a):

Zdecydowanie najbardziej brakuje Arenki według mnie.

Zdecydowanie. Mimo to w ankiecie zaznaczyłem "NIE", bo znając siebie wiem, że nie będę tam grał.

Jakby mało się znam i orientuję, ale wydaje mi się, że jedyna słuszna opcja jeśli już w ogóle to coś na styl starego OM#2.

@ Kacper serwer stał najlepiej na sieci, więc jeśli mówimy o naszych użytkownikach to raczej byłby najchętniej odwiedzanym (choć konfiguracja jednak momentami pozostawiała wiele do życzenia), ale w gruncie rzeczy... tak - konfiguracja, co za tym idzie VIP, dodatki tudzież pluginy.

• Donator
Opublikowano

Only mirage do posrania, ale co tam lepsze to niz cs2, aby było grane ewentualnie jakiś 2/3/5 maps byle normalny tryb tylko nie arenki i losowe moce

• Lubię to! 4
Opublikowano
16 minut temu, dbk napisał(a):

coś na styl starego OM#2

Co dokładnie masz na myśli? VIP, konfigurację, dodatki?

• Lubię to! 2
Opublikowano

only mirage mysle ze najlepsze rozwiazanie, na innych sieciach na mirkach jest non stop w ciul ludzi

• Lubię to! 3
Opublikowano

Tylko nie te Mirki obrzygane, ileż można to grać :bruh:  Tylko dust2 proszę państwa.

A tak serio to fajnie by było zobaczyć jakąś dobrą arenkę jak za dawnych czasów :pepoLove:

Opublikowano

Wyniki ankiety na ten moment właściwie są 50/50, ale zdecydowaliśmy się uruchomić jeden serwer MIRAGE na ten moment. Adres IP zostanie podany w niedalekiej przyszłości w tabeli serwerów.

• Lubię to! 3
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.