Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Odwołanie od warna - f0pa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: @ f0pa

Powód otrzymania warna: "Prowokacja"

Warn był słuszny/niesłuszny: Warn był niesłuszny. Uważam, że warn był dodany bardzo na siłę, dodany, bo nie ma za co dawać warnów. Uważam, że warna nie powinienem dostać za taką błachą rzecz, która miała być dla uśmiechu, a ani kry prowokacji tam nie było, pisząc również nie miałem ani trochę intencji sprowokowania rayniego. Dodatkowo dziwi mnie fakt, że za poprzedni wpis, który będzie poniżej nie dostałem ostrzeżenia, a tutaj już zostało dodane, jeśli dostałem za ten chociaż uważam, że w 100% był niesłuszny i nie był to wpis na warna to również i wcześniej za poprzedni wpis powinienem dostać. Proszę o uzasadnioną i sensową odpowiedz, a najlepiej ściągnięcie warna. 0kf0geQ.png

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Na Twoim koncie widnieje aktualnie 5 punktów ostrzeżeń. Chyba dobrze każdy pamięta, że wróciłeś również po banie na forum. Żadnej taryfy ulgowej nie będzie. Wielokrotnie z Twojej strony pojawiały się liczne prowokacje na czatboxie czy to na statusach. Chyba nikt z nas nie będzie uważać czy dany wpis jest u Ciebie dla "zabawy" czy pisany na serio. Za dużo tego było i nie mamy zamiaru grać w loterię, czy jest to prowokacja czy nie. 

• Lubię to! 8
  • KAT 2
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.