Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: h0lly

Nick admina banującego: Mike

Data/Mapa:04.10.2023 - 19:40:58

SteamID:STEAM_0:0:439796539

Serwer (mod):      Only DD2 #2][RESET RANAKU][Steam VIP  | LOSOWANIE VIPA | 100 HP | ASYSTY | RANGI CS:GO | Katujemy.eu (de_dust2)                         

Opis sytuacji: Dostałem polecenie, wykonania wargoda którego zrobiłem, ale wyskoczył mi jakiś błąd związany z wargodem i przed następnym skanem musiałem czekać 8-9 minut, napisałem na say, że wyślę raport za 7 minut, ale najpewniej czas na wysłanie tego raportu mi się skończył. a nie mogłem go fizycznie wysłać z racji błędu, możemy wargoda zrobić jeszcze raz ewenetualnie można mnie sprawdzać na wszelaki sposób anydesk/dc itd nie mam nic do ukrycia.

Wycinek z konsoli:image.thumb.png.848e021dc0c49d7e8a3fa39d6bfcc0e6.png

Gdyby były potrzebne
to również wstawiwam ss`y -  https://anonymfile.com/8obq/ss.rar

• Donator
Opublikowano

Witaj. Ban został nadany przez@ PatryS . Jeżeli miałeś problem z programem to gdzie jest jakiś ss z próby wykonania? I czemu od razu go nie wykonałeś po banie tylko po paru godzinach?: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2739224

• §1.16 Admin w każdej chwili może prosić gracza o wykonanie WARGODA  -  [ Odmowa zrobienia WG = PERM Wyjście podczas sprawdzania WG = PERM   Czerwony WG = PERM    Niebieski WG = Brak bana]

Ode mnie nie masz UB..

@ kejmaN.  można zamknąć temat

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.