Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png.fc646016fbc7aa836e3a833437d6659b.png

Witajcie w kolejnym wydaniu Pod Lupą! Dzisiaj na celowniku znajduję się @  dERYL

Nasz kochany Przemysław, został opisany przez ponad 13 osób!

Zobaczmy więc, co ludzie o nim sądzą!

22f.png.b7754294df068cf6f40321da7f378540.png.7e4f2d7fa30af8141fb43c699c22d705.png

1. Co uważasz o @  dERYL ?

Użytkownik numer 1 - Spoko gość, ale za dużo spami bindami

Użytkownik numer 2 - Fajny użytkownik, chociaż mógłby tyle nie donosić

Użytkownik numer 3 - Podejrzany gościu, podobno za dzieciaka jeździł na meetupy z Gargamelem i Stuu

Użytkownik numer 4 - Dobry git na wolności 

Użytkownik numer 5 - Jest super osóbką do pogadania, pośmiania, pożartowania więc uważam że to jedna z lepszych osób jakie poznałem :D

Użytkownik numer 6 - spoko ziomek wchłonięty przez regulamin

Użytkownik numer 7 - Nie mam zdania

Użytkownik numer 8 - Git kompan do różnych gier, picie na TS3 już było wielokrotnie, ale czekam na jakieś spotkanie w realu

Użytkownik numer 9 - Przemysław jest to osoba spokojna, stara się nie stwarzać sytuacji do kłótni oraz umie rozbawić osobę. Znamy się już około 2 lata, były dobre i złe momenty, ale lubię go jakim jest i nie przejmuje się jakimiś głupotami. Nieraz mi pomógł w sprawach sieciowych i za to mu dziękuję

Użytkownik numer 10 - Jest to śmieszny chłopak, z którym śmiało można pograć, pogadać i miło spędzić czas! Polecam tego pana

Użytkownik numer 11 - Nie mieliśmy jeszcze okazji porozmawiać, więc nie mam pojęcia

Użytkownik numer 12 - iż jest bardzo przystojnym mężczyzną zaradnym mądrym pracowitym!

Użytkownik numer 13 - Uważam że deryl to miła, sympatyczna i pocieszna osoba. Jest pomocny i z chęcią jest w stanie ze mną porozmawiać i ma ciekawe przekminy. A najbardziej cenię go za to że ma własne zdanie na niektóre tematy i nie sugeruję się zdaniem większości

Użytkownik numer 14 - Spoko mordeczka, czasem pyknie mu śmieszny żart, wielbiciel śliwek:cuteshy:

Użytkownik numer 15 - Spoko morda, kiedyś był lepszy kontakt, a potem go trochę straciliśmy 

22f.png.b7754294df068cf6f40321da7f378540.png.7e4f2d7fa30af8141fb43c699c22d705.png

2. Jak oceniasz jego wykonywanie obowiązków na obecnej randze?

Użytkownik numer 1 - Coś tam skrobie

Użytkownik numer 2 - Sprawuje się nawet średnio i myślę, że nie można narzekać na jego pracę w redakcji

Użytkownik numer 3 - Myślę że nie wygląda to za dobrze bo się stara ale nikt go nie bierze na poważnie

Użytkownik numer 4 - Bardzo dobrze

Użytkownik numer 5 - 101% nic więcej :D

Użytkownik numer 6 - Dobrze

Użytkownik numer 7 - Bardzo dobrze wypełnia swoje obowiązki

Użytkownik numer 8 - Stara się i to bardzo mocno, wkłada w to całe swoje serce

Użytkownik numer 9 - Zbytnio nie miałem czasu przyjrzeć się jego pracy na stanowiskach, ale skoro został Redaktorem Naczelny, to raczej nie wzięło się to znikąd. Musiał w jakiś sposób na to zasłużyć

Użytkownik numer 10 - Świetnie! Radzi sobie znakomicie i robi często więcej niż powinien. Poświęca się wykonywaniu obowiązków bez dwóch zdań

Użytkownik numer 11 - 10/10

Użytkownik numer 12 - 10/10

Użytkownik numer 13 - Uważam że deryl spełnia się bardzo dobrze w obecnej radzie

Użytkownik numer 14 - Awans mówi samo za siebie, kawał dobrej roboty!

Użytkownik numer 15 - Wręcz idealnie

3. Czy uważasz, że zasługuje na rangi, które posiada?

Użytkownik numer 1 - Gdyby nie zasługiwał to by ich nie miał, bądź znów by z nich zrezygnował

Użytkownik numer 2 - Odpowiedź brzmi - co to znaczy zasługiwać na rangę? Funkcje, które pełni deryl są bardziej obowiązkami i skoro je wykonuje to znaczy, że nadal powinien mieć te rangi.

Użytkownik numer 3 - Myślę że nie i powinien skończyć jak jego kolega z tsa  BaNaN

Użytkownik numer 4 - Oczywiście 

Użytkownik numer 5 - Oczywiście, że tak :D

Użytkownik numer 6 - Tak

Użytkownik numer 7 - Tak

Użytkownik numer 8 - Jak najbardziej

Użytkownik numer 9 - Wcześnie byłem sceptycznie nastawiony do jego funkcji Redaktora, ale teraz już wiem, że sprawia mu to przyjemność i stara się, żeby prace zawsze wychodziły na tip-top. Teraz w pełni zasługuje na swoje rangi

Użytkownik numer 10 - Jasne że tak

Użytkownik numer 11 - Tak

Użytkownik numer 12 - jak najbardziej!

Użytkownik numer 13 - Moim deryl w pełni zasługuje na rangi które posiada w 100% zapracował sobie na nie

Użytkownik numer 14 - Tak, ciężko zastąpić kogoś pracowitego w porównaniu do deryla.

Użytkownik numer 15 - Nie :tf:

4. Czy jest coś, co chciałbyś/chciałabyś mu anonimowo przekazać?

Użytkownik numer 1- Chyba nie

Użytkownik numer 2 - Żeby nie przejmował się debilami i nie sprzedawał kolegów

Użytkownik numer 3 - Nie, jak anonimowo to nie wyjaśnię go bez maskowania się

Użytkownik numer 4 - Nie ma

Użytkownik numer 5 - Kiedy rank-up z redaktora naczelnego? :D

Użytkownik numer 6 - "eee tak nie wolno regulamin łamiesz nie wolno przenosić bez zgody i nadawać rang funkcyjnych"

Użytkownik numer 7 - Hmm, chyba nie

Użytkownik numer 8 - Chyba nie, jak będę chciała coś mu powiedzieć, to powiem wprost

Użytkownik numer 9 - Był już pocałunek z @ ally ?

Użytkownik numer 10 - Rób więcej dla siebie i własnej satysfakcji, a zobaczysz, że efekt będzie jeszcze lepszy

Użytkownik numer 11 - Raczej nie

Użytkownik numer 12 - buziaczki całuski w czółko

Użytkownik numer 13 - Raczej nie nie mamy przed sobą tajemnic.

Użytkownik numer 14 - Kiedy @ WZL  stanie się bardziej pewny siebie? Ile nalewek ze śliwek byłbyś w stanie wypić?

Czy uważasz że @ Gosia ?!  jest dobrym pogromcą derylicy? Skoro uwielbiamy tych samych panów z forum więc może jakiś meet z nimi, odwołanie od warna na żywo brzmi super XD

Użytkownik numer 15 - Kiedy gramy w karty?

5. Jakie pierwsze słowo przychodzi ci na myśl, gdy widzisz nick @  dERYL ?

Użytkownik numer 1- Prokurator

Użytkownik numer 2 - Szefuńcio

Użytkownik numer 3 - Foresty, pogrzeby zmartwychwstania w ogóle ciężko to ująć w słowa

Użytkownik numer 4 - Pytanie

Użytkownik numer 5 - Derylica

Użytkownik numer 6 - Regulamin

Użytkownik numer 7 - Darryl (taka postać z brawl stars XD)

Użytkownik numer 8 - Derylica

Użytkownik numer 9 - Film

Użytkownik numer 10 - Oddanie

Użytkownik numer 11 - Nie wiem dlaczego tak, ale Goryl 😝

Użytkownik numer 12 - SIGMA 

Użytkownik numer 13 - Oczywiście że AdminTS3

Użytkownik numer 14 - Soplica i derylica :KEKW:

Użytkownik numer 15 - McDonald

11f.png.7300a4e45c0d6b6690a4fb1d05a74ba0.png.df2a849bcffcb6575257df7b3e4ae3a7.png

Uważaj na siebie, kto wie, kiedy to ty wpadniesz pod naszą lupę :Dancebobo:

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 6
  • Zasłużony
Opublikowano
6 minut temu, Adik napisał(a):

Ile nalewek ze śliwek byłbyś w stanie wypić?

Hmmm? Sam jestem ciekaw, zależy od voltarzu :hipnodancer:

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Donator
Opublikowano
5 godzin temu, Adik napisał(a):

Skoro uwielbiamy tych samych panów z forum więc może jakiś meet z nimi, odwołanie od warna na żywo brzmi super XD

Ciekawostka hehe

Elegancka praca! :D

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.