Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ⭒⁧⁧pawek

Data/Mapa: 26-09-2023 15:04:25, Mirage

SteamID: 76561198220357403

Serwer (mod): MIRAGE #12 ip - 145.239.18.206:27015                              

Opis sytuacji: Rund zagrałem z 7-8 przed dostaniem bana i raczej nie było tam nic nie zwykłego za co w mojej opinii mógłbym dostać bana, ale to juz zostawię do oceny adminom. Opisze końcówkę ostatniej rundy bo to po niej dostałem instant bana - a więc zobaczyłem na minimapie że zabili nam gościa z B więc poszedłem bodajże przez jungle do kuchni, tam wyczekałem sobie tego gościa z B i zabiłem, później wychyliłem się na to okno w kuchni i wcelowałem w miejsce gdzie sie przebiega między side a ławeczką. Terrorysta przebiegł ale nie udało mi się go zabić, więc wróciłem przed jungle i wcelowałem się w wyjście z kuchni(chciałem sobie go wyczekać na spokojnie), w międzyczasie nasz team powybijał terrorystów i zostało 4(ct) na 2(tt) jeden był na midzie i sie strzelal z naszymi, a drugi to był ten co go widziałem na B. No i tak do 10 sek. ten z B wychylił mi z kuchni więc go zabiłem. Admin od razu na czacie zaczął wpisywać komendę !admin no i po chwili dostałem bana(nie przeszedł nawet na specta żeby mnie sprawdzić ani nic takiego).

Source ban - https://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:130045837&advType=steamid&Submit&__cf_chl_rt_tk=PyPVS20rgZRs.Tspk4H2op5VHvFwI6BH_ll4YuJU4nA-1695734957-0-gaNycGzNCrs

Opublikowano

Dopiero co wróciłem do domu nie jestem wstanie odpalić demka w CS:GO (osoba zbanowana została za AutoBhop'a)

pobrałem demko nie chce połączyć mnie z serwerami CSGO nie jestem wstanie rozpisać

Opublikowano

Odwołanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.