Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: kondzioH

STEAM_ID(np. STEAM_1:0:763424516):https://steamcommunity.com/profiles/76561199488077337/

Link do GT (podaj z obecnego i wcześniejszych nicków):https://www.gametracker.com/player/Kondziu/54.38.134.235:27015/

Byłeś już kiedyś adminem?:tak

Ile godzin możesz poświęcić tygodniowo:2-4

Ranga w CS:GO / level faceit:lem 

Dlaczego ty?(opisz w min. 3 zdaniach):kultura z nikim się nie kłóce nie wchodzę w niepotrzebne konfilkty.Cheterów sprawdzam i banuje szybko i konkretnie  znajomość komend rozpisywanie demek ze szczegółami. Dużo spędzam na serwerze co świadczy ze jestem w topce i top time serwera rozumiem działanie serwera.Nikogo nie wyzywam staram sie bydz miły pomocny i uprzejmy oczywiscie działa to w dwie strony.Najpierw oglądam gracza pozniej banuje żeby jak najmniej było nieprzyjemnosci z obu stron.Staram sie wykonywać rzetelnie i perfekcyjnie prace zwłaszcza o bany i sprawiedliwe osądy.

Posiadasz konto prime [tak/nie]:tak

Posiadasz sprawny mikrofon [tak/nie]:tak

Zapoznałeś się z regulaminem forum i serwera [tak/nie] : tak 

Top time 20

Top 9 

Jestem na serwerze prawie codziennie dużo stałych graczy mnie kojarzy admini zresztą też chetnie wspomoge adminów na serwerze only deagle by grało się uczciwie i przyjemnie . Lubie jak panuje porządek na serwerze  jest  normalna atmosfera  dużo sie lepiej gra.

wuzelove   (edytowane)

Podanie przyjęte!!! Okres próbny rozpoczniesz kiedy tylko serwery wstaną na nogi. Dodaj mnie na STEAM lub napisz do mnie forum.

Edytowane przez wuzelove
  • Lubię to! 3
  • KAT 2
  • Haha 1
Opublikowano

Jestem na tak

+ stały gracz

+podobno jest jakieś doświadczenie 

+toptime

- ja obecnie uważam że jest już wystarczająco dużo adminów na only deagle ale zawsze może się wykazać chłopak 

+sympatyczny 

+pomocny 

• KAT 1
Opublikowano

Jestem na tak

+ stały gracz

+ doświadczenie

+ czas jaki możesz poświęcić

+ miły (przynajmniej z takiej strony dałeś się poznać)

nie ma z tobą problemów

• KAT 1
Opublikowano

w sumie co szkodzi cię sprawdzić

-GT zły link tak jak w podaniu na opiekuna tutaj poprawiony

+ aktywność sama w sobie nie jest zła

+/- czas jaki mozesz poświecić, gdyby aktualnie były liczone godzinki to ledwo wyrabiałbyś minimum

+ ponoć jesteś bezkofliktowy

Okres próbny w sam raz się sprawdzi

• Donator
Opublikowano

Jestem na nie.

• Dzisiaj pokazałeś jak ci zależy na adminie utrudniając i przedłużając innym rozrywke na serwerze :)

• Podanie lipton:p

• Patrząc po ortografii i zachowaniu na serwerze nie umiem uwierzyć że masz 23 lata? tzw. kłamanie?:O
  • Zasłużony
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.