Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 

❤~OliwierGames27~❤

Nick admina karającego:

Data/Mapa: 24.09.2023 / 9:47       -      Only Mirage #6

SteamID: STEAM_0:1:508574021

Serwer (mod): only mirage #6

Opis sytuacji: Grałem sobie z paroma osobami na serwerze bo był ranek wyglupialismy sie zeusami. I powiedzialem jednej osobie ktora gra juz dlugo na serwerze i gram z nim juz ktorys raz ze da sie zobaczyc jak ktos jest na serwerze a go nie widac. On sam by mogl sie zorjentowac jak to zrobic, na necie lub sam by sprawdzil i mu wyjdzie to nawet przypadkiem na to by wpadl i veDuardo przyszedl do teamu i powiedzial ze sobie nie pogram po 5 min dostalem bana na 1 dzien

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Powiem  tak , wszedłem na serwer i zaintrygował mnie gracz  więc poszedłem go sprawdzić , a gracz Oliwier przeszkadzał mi w obowiązkach  wydając że siedzę na spectatorze i sprawdzam jego oraz jego kolegę . 

edit  Oraz dodam że jest na demku jak on wpiera osobie którą sprawdzałem że siedzę i ich sprawdzam jak i wykorzystywał błędy do sprawdzenia czy ktoś jest na spectatorze .

Edytowane przez veDuardo
  • Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Zgodnie z aktualnym podpunktem regulaminu:

Cytat

1.19 Zabrania się jakiejkolwiek próby przeszkadzania Adminowi w obowiązkach. Ban do 2 dni

Wnoszę o przedłużenie graczowi bana na maksymalną tego wartość, jaką są 2 dni. Gracz prawdopodobnie mógł uchronić od bana 3 podejrzanych. Większej kary za ten czyn niestety nie można zastosować, ponieważ w trakcie nadania bana regulamin przewidywał bana na maksymalny okres 2 dni. Zapewne będzie to do zmiany, bo w takich wyjątkowych sytuacjach jak ta, 2 dni to za krótko.

Bana edytuję, natomiast UBT proszę o odrzucenie odwołania.

Pozdro, B.

kejmaN.  

Obowiązuje zakaz oznaczania grup przez użytkowników niższych rangą od Globalnego Moderatora (Wyjątek stanowi sytuacja, kiedy Właściciel Serwera, bądź Opiekun Serwera oznacza grupę administracji swojego serwera). 

• Lubię to! 4
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.